Tgrt Haber

Isparta'daki doğalgaz sorununa yerinde neşter! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Şubat 2024 20:34 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 20:37
Isparta'daki doğalgaz sorununa yerinde neşter! 
Isparta,Şükrü Başdeğirmen,AK Parti

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Yeni Sanayi Sitesi’nde esnafla bir araya geldi. 2 sokakta yaşanan doğalgaz problemiyle ilgili harekete geçen Başdeğirmen sorunun çözülmesini sağladı. 

Yerel seçim  kapsamında çalışmalarına devam eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerine Yeni Sanayi Sitesi'nde devam etti. Esnafın büyük sevgisi ile karşılaşan Başkan Başdeğirmen, yeni dönemde de güzel hizmetlere devam edeceklerini vurguladı. Esnaf ziyareti sırasında Başkan Başdeğirmen’e AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

"ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPTI"

Başkan Başdeğirmen’in şehre güzel hizmetler kazandırdığı belirten esnaf, 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerinin Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’le olduğunu dile getirdiler. Esnaf, “Başkanım desteklerimiz sizinle. İnşallah tekrar kazanacaksınız. Tercihimiz sizsiniz, yolumuz bir. Esnaf her şeyi biliyor, altınsınız. Allah razı olsun çok güzel hizmetler yaptınız" dedi. 

Isparta'daki doğalgaz sorununa yerinde neşter!  - 1. Resim

Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf 2 sokakta doğalgaz bulunmadığını belirterek, doğalgaz istediklerini belirttiler. Bu talep üzerine Başkan Başdeğirmen, Torosgaz İl Müdürü Mehmet Şanlı ile görüştü. 

Isparta'daki doğalgaz sorununa yerinde neşter!  - 2. Resim

Başkan Başdeğirmen, “Önce doğalgazı yapalım sonra asfaltı yeniden dökelim” dedi. Torosgaz İl Müdürü Şanlı, doğalgaz altyapısının Mart ayı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...