Tgrt Haber

İYİ Parti lideri Akşener: Mansur başkan kente iyi gelecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Mart 2024 17:26 - Güncelleme : 12 Mart 2024 17:30
İYİ Parti lideri Akşener: Mansur başkan kente iyi gelecek

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Bolu'da partisinin belediye başkan adayı Mansur Şen ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Akşener, "Mansur başkan gerçekten Bolu'ya iyi gelecek arkadaşımızdır" dedi.

Yerel seçimlere 19 gün kaldı. Hem belediye başkan adayları hem de parti liderleri seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bugün Bolu'da partisinin belediye başkan adayı Mansur Şen ile esnafları ziyaret etti. Esnafın taleplerini dinleyen Akşener, belediye başkan adayı Mansur Şen'e destek istedi.

Ziyareti sırasında bir gazetecinin, "Bolu'da seçimleri nasıl görüyorsunuz?" sorusu üzerine Akşener, partisinin adayı Şen'i daha önce yaptığı görevlerden dolayı Boluluların tanıdığını ifade etti.

Bolu'da seçimlerin başa baş yarış içinde geçeceği görüntüsünün oluştuğunu belirten Akşener, "Epeyce adayın çıkıp yarışması Boluluların lehinedir. Kutuplaşma siyasetinin dışına çıkılmış Bolu'da. Ben ona memnun oldum çünkü hizmetler üzerinden mücadele ediliyordur, rekabet ediliyordur. Projeler üzerinden rekabet ediliyordur. Birbirlerini kötülemek amaçlı değil" ifadelerini kullandı. 

"MANSUR BAŞKAN BOLU'YA İYİ GELECEK"

Akşener, ittifak siyasetinin olduğu diğer illerde durumun daha farklı olduğuna değinerek, "Bu durumun Boluluların lehine olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Mansur başkan gerçekten Bolu'ya iyi gelecek arkadaşımızdır" dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...