Tgrt Haber

İYİ Parti'de bir istifa daha! Yerel yönetim sorumlusu görevinden ayrıldı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
03 Nisan 2024 21:52 - Güncelleme : 03 Nisan 2024 22:20
İYİ Parti'de bir istifa daha! Yerel yönetim sorumlusu görevinden ayrıldı 

İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Buğra Kavuncu partideki görevinden istifa etmesinin ardından bir istifa daha geldi. Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak da görevinden ayrıldığını duyurdu.

İYİ Parti 'den 31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı olan Buğra Kavuncu, İYİ Parti Teşkilat Başkanlığı görevinden ayrılmasının ardından bir istifa haberi daha geldi. 

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak da görevinden ayrıldığını duyurdu. 

Akburak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük bir onurla yapmış olduğum Yerel Yönetimler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Büyük Kongremizin, Türkiye’nin umudunun İYİ Parti olduğunun tescillendiği bir kongre olacağının bilinmesini istiyorum. Her daim Liderimizin yanındayım ! Sevgi ve Saygılarımla" dedi. 

İYİ Parti'de bir istifa daha! Yerel yönetim sorumlusu görevinden ayrıldı  - 1. Resim

BUĞRA KAVUNCU DA DUYURMUŞTU!

Akburak’ın istifasından hemen önce İYİ Parti’nin İBB adayı Buğra Kavuncu da partideki Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. 

İYİ Parti Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa ettiğini X hesabından duyuran Kavuncu seçimi yüzde 0,63 oy oranı ve 54 bin 850 oyla tamamlamıştı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...