Tgrt Haber

Kabine Toplantısı bugün 15.00'te başlayacak! Gündemde öğretmen ataması var

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
04 Mart 2024 10:28 - Güncelleme : 15 Mart 2024 09:51
Kabine Toplantısı bugün 15.00'te başlayacak! Gündemde öğretmen ataması var

Kabine Toplantısı bugün saat kaçta? | 4 Mart günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Kabine Toplantısı gerçekleşecek. Vatandaşların merakla beklediği Kabine Toplantısına kısa süre kala Kabine Toplantısı saat kaçta, bugün var mı gibi sorular da araştırıldı. Öğretmen atamaları, enflasyon, terör gibi konuların ele alınacağı Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. İşte Kabine Toplantısına dair detaylar...

Bugün Kabine Toplantısı​ var mı, yok mu merak edildi. Türkiye'nin gündeminde yer alan konuların ele alınacağı Kabine Toplantısının bugün yapılıp yapılmayacağı merak edilenler arasında yer aldı. Vatandaşın heyecanla beklediği öğretmen atamalarının ele alınacağı toplantının saat kaçta başlayacağı da araştırılıyor. Detaylar haberimizdedir...

BUGÜN KABİNE TOPLANTISI VAR MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın katılımıyla gerçekleşen Kabine Toplantısı, bugün Beştepe​'de yapılacak.

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Kabine Toplantısı 4 Mart Pazartesi günü saat 15.00'te başlayacak. Toplantının ana maddeleri arasında öğretmen atamaları, terör ve ekonomi gibi konular yer aldı. Toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

Kabine Toplantısı bugün 15.00'te başlayacak! Gündemde öğretmen ataması var - 1. Resim

4 MART KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMİ

Bugün yapılacak olan Kabine Toplantısında 31 Mart'taki yerel seçimler, ekonomideki yol haritası, terörle mücadele ve öğretmen atama takviminin görüşülmesi beklenenler arasında yer aldı. 

Beştepe'de yapılacak olan toplantıda, terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar ele alınacak. Yerel seçime kısa bir süre kalmasıyla beraber seçim güvenliği için de yurt genelinde alınacak tedbirler konuşulacak. Bugün, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verisine dair konular ele alınacak. 

Kabine Toplantısı bugün 15.00'te başlayacak! Gündemde öğretmen ataması var - 2. Resim

ÖĞRETMEN ATAMALARI İÇİN GÖZLER KABİNE'DE

Bugün yapılacak olan toplantıda öğretmen atamalarının konuşulması bekleniyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in geçtiğimiz zamanlarda öğretmen atamalarıyla ilgili Kabine Toplantısı'nı işaret etmesiyle beraber öğretmenlerin gündeminde atamalar yer aldı. Bugün gerçekleşecek olan toplantıda öğretmen atama takviminin de konuşulması beklenenler arasında yer aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...