Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Atatürk Havalimanı’ çıkışına Haluk Bayraktar tepki gösterdi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
28 Nisan 2023 05:55 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 07:50
Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Atatürk Havalimanı’ çıkışına Haluk Bayraktar tepki gösterdi!
kemal kılıçdaroğlu,haluk bayraktar,sosyal medya,atatürk havalimanı

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı Atatürk Havalimanı ile ilgili söylediklerine Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar tepki gösterdi. 

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 16 gün sonra gerçekleştirilecek olan seçimler ile milyonlarca seçmenin vereceği oy cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekilini belirleyecek. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile seçim vaatlerini anlatmaya devam ediyor.

“ABD’DEKİ ŞİRKETİN SAHİPLERİYLE YAPACAĞIZ”

Sosyal medyadan elde edilen bilgiye göre son olarak Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda seçimi kazanmaları durumunda Atatürk Havalimanı'nı Amerika'daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Burayı uzay ve havacılık üssü yapacağını öne süren CHP lideri, "Peki, bunu kimlerle yapacağız, gerçekten de önemli bir soru ve sorulması gereken bir soru. Merkezin kurulması ve geliştirilmesi için başarıları dünyaca tanınan ve başta Amerika'daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahipleri ile yapacağız." sözlerini sarf etti.

BAYRAKTAR TEPKİ GÖSTERDİ…

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Atatürk Havalimanı'nı Amerika'daki Sierra Nevada (SNC) şirketinin sahiplerine teslim edeceğini duyuran Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

"Halen 'en iyisini' Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek…" diyen Bayraktar, "Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş" ifadelerini kullandı.

Bayraktar'ın Twitter'daki hesabından paylaşımı şöyle:

"Milyondan fazla gencin yarıştığı, dünyanın en iyisi Milli Teknoloji Projelerinin sergilendiği TEKNOFEST’e ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı’nı ABD’li bir şirkete verme fikri…
Halen “en iyisini” Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek…
Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş."

https://twitter.com/haluk/status/1651700443943256064

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...