Tgrt Haber

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iddialarına Bakan Soylu’dan ‘hamburger’ göndermeli cevap

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Kasım 2022 06:10 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 06:24
bakan soylu,kılıçdaroğlu

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘uyuşturucu parası ile cari açığı kapatıyorlar’ iddialarına cevap verdi. Bakan Soylu paylaştığı videoda Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretine atıfta bulanarak “Hamburgerciden aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında yeni bir polemiğin fitili ateşlendi. CHP liderinin ‘Uyuşturucu parası ile cari açığı kapatıyorlar’ iddialarına Bakan Soylu’dan jet cevap geldi. Sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap veren Bakan Soylu, “Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da hamburgerciden aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor” dedi.

Bakan Soylu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Kılıçdaroğlu’nun Amerika’da hamburgerciden aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Aslı Baykal’ın istifasını hazmedemediği açık. Eşkıya takımının Yalova mahkemesi baskınının ortaya dökülen PKK, FETÖ ve DHKP-C ittifakının, kayıp 8 saatini, belediyelerinin yolsuzluklarının üstünü örtmek için, Türkiye Cumhuriyeti'ni devletine, polisine, jandarmasına, askerine 'uyuşturucu parası ile cari açığı kapatıyorlar' iftirasını atması elbette ki Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir vatandaşına yakışmıyor. Bırakın genel başkan olmasını; bir, hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. İki, tazminat davası açıyoruz; hem şahsımız hem kurumlarımız. Üç, eğer bu attığın iftiranın bir kuruşunu ispat etmezsen namertsin diyoruz. Tabii namertliğin kendisi açısından bir değeri varsa. Anlaşılan o ki Kılıçdaroğlu Türkiye Yüzyılını, anlaşılan o ki Türkiye’nin arabası TOGG’u, anlaşılan o ki Türkiye’nin başarılarını herhalde bu yıllardır uluslararası istihbarat örgütlerinin hemen hemen her dönem attığı iftiraları bu bayatlamış iftiraları ve yalanları tekrar Türkiye’ye atarak gündemi değiştireceğini zannediyor ama yakanı bırakmayacağız. Yalanlarını yanına bırakmayacağız. İftiralarını da yanına bırakmayacağız

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...