Tgrt Haber

Kulis bilgisi! CHP'de bir kriz daha: Özel'in desteklediği adaya ret

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 20:58 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 21:50
,CHP,Ankara,Çankaya,Yerel seçim,Seçim

Yerel seçimler yaklaşırken CHP'de yaşanan aday krizlerine bir yenisi daha eklendi. CHP lideri Özgür Özel'in desteklediği adaya PM'de ret yedi.

Yerel seçimlere çok az bir süre kala CHP'de yeni bir kriz patlak verdi. 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi CHP önce İYİ Parti sonra da DEM Parti ile ittifak görüşmeleri yaptı. Her iki tarafta iş birliği teklifine 'hayır' cevabı verince CHP adaylarını duyurmaya başladı

CHP'de adaylar sorunsuz bir şekilde açıklanırken derken parti içinde yaşanan güç savaşları bu beklentiyi düşürdü. CHP her aday listesini duyurduğunda bir kriz patlak verdi.

CHP içinde bu sefer de Ankara'nın Çankaya ilçesi adayı krize neden oldu.

ÇANKAYA İÇİN BAŞKA BİR İSİM GÜNDEMDE

TGRT Haber'in ulaştığı kulis bilgilerine göre; CHP lideri Özgür Özel ve Veli Ağbaba’nın desteklediği Çankaya adayı Hüseyin Can Güner’in adaylığının PM toplantısında reddedildiği öğrenildi. Hüseyin Can Güner’in yerine Çankaya’da başka bir isim gündemde...

Kulis bilgisi! CHP'de bir aday krizi daha: Özel'in desteklediği adaya ret - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...