Tgrt Haber

Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz: Üç hilalli pastayla doğum gününü kutladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
29 Aralık 2022 16:35 - Güncelleme : 29 Aralık 2022 17:48
Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz: Üç hilalli pastayla doğum gününü kutladı
erdoğan,bahçeli,külliye,görüşme

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 99 adet gül takdim ederken, Erdoğan da doğum günü 1 Ocak olan Bahçeli'ye üzerinde 3 hilal figürü bulunan doğum günü pastası ikram etti.

Türkiye 2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan seçimlere odaklanmış durumda. Seçimlere aylar kala siyasetin dili gün geçtikçe sertleşirken cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin oldukça heyecanlı geçmesi bekleniyor. Cumhur İttifakı’nın adayı ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ olduğu aylar öncesinde belirtilirken 6’lı masadaki belirsizlik ise sürüyor. İYİ Parti ile CHP arasında yaşanan ‘Saraçhane’ krizi masaya olan güveni azaltırken Cumhur İttifakı ise mitinglerine kaldığı yerden devam ediyor.

ERDOĞAN-BAHÇELİ ZİRVESİ

Siyasi parti liderlerinin meydanlara indiği bugünlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kritik bir görüşme gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 16.30’da MHP lideri Devlet Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Kritik zirvede iki lider, ekonomiden dış politikaya birçok başlığı ele aldı.

Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz: Üç hilalli pastayla doğum gününü kutladı

Görüşmede ayrıca, siyasetin öne çıkan başlıkları ve Cumhur İttifakı'nın çalışmalarının yer alması öngörülmüştü. MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 99 adet gül takdim ederken, Erdoğan da doğum günü 1 Ocak olan Bahçeli'ye üzerinde 3 hilal figürü bulunan doğum günü pastası ikram etti.

EN SON 13 ARALIK'TA BİR ARAYA GELMİŞTİ

Başkan Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli en son 13 Aralık'ta MHP liderinin Çayyolu'ndaki konutunda bir araya gelmişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...