Tgrt Haber

Kurum ve İmamoğlu'na genç rakip: BTP'nin İstanbul adayı belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 17:42 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 17:43
Kurum ve İmamoğlu'na genç rakip: BTP'nin İstanbul adayı belli oldu
,İstanbul,,Seçim,Yerel seçim

BTP lideri Hüseyin Baş, partisinin İstanbul adayını kamuoyuyla paylaştı. Baş, partisinin İstanbul adayının 25 yaşındaki hukukçu Cihan Erdoğanyılmaz olduğunu açıkladı.

İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'na genç bir rakip geldi. Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), İstanbul adayı olarak 25 yaşındaki genç hukukçu Cihan Erdoğanyılmaz'ı gösterdi.

Haberi sosyal medya hesabından duyuran BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Erdoğanyılmaz'ı "Teknoloji gurusu, dijital bir kimlik, hayalleri olan bir genç" ifadeleriyle takdim etti.  

"CİHAN SANA EMANET İSTANBUL"

Baş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Size İstanbul adayımızı takdim etmek istiyorum. Cihan 25 yaşında, harika bir insan, teknoloji gurusu, dijital bir kimlik, hayalleri olan bir genç. Bambaşka bir İstanbul için yola çıktı. Onu yakında çok iyi tanıyacaksınız. Cihan sana emanet İstanbul"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...