Tgrt Haber

Meral Akşener, CHP'ye ateş püskürdü: Atatürk'ün vârisi olanlar...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 16:24 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 19:27
Meral Akşener,,CHP,Yerel seçim,Seçim,

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP yönetimine DEM Parti üzerinden çok sert eleştirilerde bulundu. Akşener, "Atatürk'ün vârisi olanlar 'Dem'leniyor bugün" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir'de partisinin aday tanıtım toplantısında; CHP'ye DEM Parti üzerinden sert eleştirilerde bulundu.

Meral Akşener şu ifadeleri kullandı:

"Ben insan olarak pek çok çirkinliği zaman zaman aşabilmişsem de hazmetmeye gayret etmişimdir. Dolayısıyla hazmetmişimdir yutmuşumdur zaman zaman olsa da. Ama Atatürk'ümüze ailesine söylenen hiçbir sözü yutamadım ben. Çünkü benim babamın amcası Atatürk'ümüzün amcasıydı.

Meral Akşener, CHP'ye ateş püskürdü: Atatürk'ün vârisi olanlar... - 1. Resim

"KONUŞANLARIN HİÇBİRİNİ HAZMEDEMEDİM"

Atatürk'ümüzden onun annesinden onun kız kardeşinden öyle şeyler dinledim ki. Ben Zübeyde annemizin hakkında bu dönemde konuşulanların hiçbirini hazmedemedim

"BUGÜN 'DEM'LENİYORLAR"

"İzmir Atatürk'ün, Zübeyde annenin şehridir. İşgale hayır diyen şehirdir. Biz onları doğru anlatamadığımız için Atatürk'ün varisi olanlar 'Dem'leniyor bugün. Atatürk'ün varisi olanlar bu derece bazı konularda geniş düşünceli olamazlar"

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...