Tgrt Haber

MHP lideri Bahçeli'den Netanyahu'ya çok sert tepki

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com.tr
07 May 2024 10:39 - Güncelleme : 07 May 2024 11:23

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, İsrail'e ve Netanyahu'ya Refah saldırısı sebebiyle çok sert tepki gösterdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Bahçeli, Refah'a saldırı başlatan İsrail'e sert tepki göstererek, "Türkiye, yeri zamanı geldiğinde gereğini yapacak dirayete sahip." dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

''Tarihi mücadelemizden taviz vermeyeceğiz. Türk polisine nefretle muamele edenler düşman bakiyesidir.''

1 MAYIS TEPKİSİ

1 Mayıs'ı her yerde kutlamak mümkün, Taksim ısrarı niye? Üç beş haydut 1 Mayıs'ı terörize etti.

NETANYAHU İÇİN HESAP GÜNÜ YAKIN!

Türkiye UAD'deki davaya müdahil oluyor. İsrail ile ticaretin durdurulması yerinde bir karardır. Netanyahu, 35 bin Filistinli mazlumun kanında boğulacaktır. Netanyahu ve yönetimi için hesap günü yakındır.

MHP lideri Bahçeli'den Netanyahu'ya çok sert tepki - 1. Resim

"SİYASET KAVGA ARENASI DEĞİLDİR"

Kutuplaşmak yerine kucaklaşmak lazım. Kapımıza değil de kalbimize vuranı buyur ederiz. Siyasette köprü yerine duvar inşa edersek yanlışa düşeriz. Siyaset kavga arenası değildir. Türkiye'nin yükseliş dönemine herkes eşlik etmelidir.

Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır. Muhabere yerine müzakere ile Türkiye'mizin yükseliş sürecine herkes destek vermelidir. DEM'lenmek yerine şekerli suyu tercih etmek akla en yatkın seçenektir. Sayın cumhurbaşkanımız ile CHP başkanının görüşmesini es geçip boşa düşmeleri kendi bilecekleri şeydir. Biz ülkesi için dolu hevesi olanların ne söylediğine bakıyoruz. Siyasetin yumuşamasının vasatı Türkiye'nin ortak çıkarları, ortak geleceğidir.

"KİMSE MAHKEMEYE TALİMAT VEREMEZ"

Hiçbir organ mahkemelere emir vermez, tavsiyede bulunamaz. Yargı yetkisinin kullanılması ile ilgili beyanda bulunamaz. Mahkeme kararları değiştirilemez. Yargıya talimat vermek suçtur. Kavala'nın yeniden yargılanması hususunda sipariş süreç ilerletilmektedir. Bahse konu şahıs Türkiye Cumhuriyeti'ni ortadan kaldırma suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmıştır. Diğer sanıklar da 18'er yıl ceza almıştır. Sayın Özel'in kolunda saati yok mudur? Sayın Özel'in saati sormak yerine PKK ve FETÖ'ye verilen destekleri muhataplarının yüzüne vurması gerekmez miydi? Kanun kaçağı FETÖ ve PKK'lıları Türkiye'ye ne zaman iade edeceksiniz diye soramaz mıydı. Bana saati sorar ise köstekli saatimi açar kendisi ile açık açık paylaşırım.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DAVASI

Beklentimiz iddianamenin kabul edilip yargılamanın başlamasıdır. Hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak?

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...