Tgrt Haber

Devlet Bahçeli'den CHP ve DEM Parti'nin ayrı aday çıkarmasına tepki

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
11 Şubat 2024 14:26 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 16:48
MHP,Devlet Bahçeli

Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP ve DEM Parti'nin seçime ayrı adaylarla girmesini sinsi bir oyun olarak değerlendirdi. Yeniden Refah Partisi'ne de gönderme yapan Bahçeli, "Diğer partilerin de hesapları tutmayacak" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da “Seçmen İletişim Merkezi Açılış Töreni”nde açıklamalarda bulundu. CHP'nin PKK yönetimine geçtiğini söyleyen Devlet Bahçeli, DEM Parti'nin seçime kendi adaylarıyla katılmasının sinsi bir oyun olduğunu savundu. Yeniden Refah Partisi'ne de gönderme yapan Bahçeli, "Ayrı ayrı aday çıkarsalar da hesapları tutmayacak" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Hiç kimseyi öteki görmüyoruz. Milletimize aşkımız hakikattir. Bu ilhamla Türkiye'mizin her yerindeyiz. Cumhur İttifakı dur durak bilmeden çalışıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçime dolu dolu hazırlanacağız. Küresel sömürü çarkında öğütülen bu suretle iktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz.

Her alan ve sahada bir uzlaşma olmalıdır. Yalnız başına uzlaşmak da yetmez, doğruda ve adalette uzlaşmak gerekir. Bize göre uzlaşmanın adresi büyük Türk milletinin kutlu varlığıdır. Bizim üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Sürekli erteleyerek, ihmalin pençesine düşerek hiçbir yere ulaşamayız. Kriz meraklılarına, Türkiye'yi uçurumdan uçuruma sürüklemeye heveslilere istiklal ve istikbal haklarımızı heba ettiremeyiz.

"DEM'İN AYRI ADAY ÇIKARMASI SİNSİ OYUN"

DEM'lenmiş CHP karışık ve kavgalıdır. CHP ile DEM'in ayrı ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur. CHP demek DEM demektir. Diğer partilerin de hesapları tutmayacak. Ankara başta olmak üzere Türkiye Cumhur İttifakı'nda birleşecektir.

CHP SEÇMENİNE ÇAĞRI

CHP'ye oy veren kardeşlerim oyalanmayın, yalanlara kanmayın. CHP yönetimi zillete düşmüş, Türkiye'ye muhaliflerinin esaretine girmiştir. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. Atatürk'ün CHP'si nerede bugünkü CHP nerededir. Terör devletine onay veren CHP'dir. DEM'cilerle pazarlık yapıp belediyeleri peşkeş çekmeye çalışan CHP'dir. İhmale düşmeden 31 Mart seçimlerine hazırlanacağız.

Milletimizin bütün fertlerini bir görerek 31 Mart'ta cumhur ittifakını başarıyla buluşturacağız. Ankara Büyükşehir belediyesi ile bütün ilçe belediyesini sizlerden istiyorum."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...