Tgrt Haber

MHP'den Akşener'e şüpheci yaklaşım: Elini güçlendirmek için...

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
10 Eylül 2023 07:38 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 08:19
MHP'den Akşener'e şüpheci yaklaşım: Elini güçlendirmek için...
MHP,İYİ Parti,Meral Akşener

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti lideri Akşener'in yerel seçimlerde 81 ilde aday çıkaracakları açıklamasını yorumladı. Akşener'in

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerde yerel seçimlere yönelik yaptığı açıklamalar siyaset dünyasının gündemindeki yerini koruyor. Ana muhalefet partisi CHP ile ittifaka gidip gitmeyeceği merak edilen Akşener'in 81 ilde aday çıkaracaklarını açıklamasına birço farklı yaklaşım gelirken, konuya ilişkin son olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da yorum yaptı.    

"İP MÜDİRESİ" DİYE SESLENDİ

Yaılı bir açıklamada bulunan Yalçın, CHP’nin bir numaralı suç ve kader ortağı İP (İYİ Parti) olduğunu belirterek, "İP kuyruk siyasetinin kirli tortularını kuyruklu yalanlarla, ince hesaplarla temizleme telaşındadır. İP sözcüleri milleti dolandırmaya, siyasi üçkâğıda devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Meral Akşener'e "İP Müdiresi" diyerek seslenen Yalçın "Akşener yerel seçimler için, ‘Her yerde ayrı adaylarla gireceğiz’ dese, hatta İzmir için aday ismi deklare etse de, bu sadece pazarlıkta elini güçlendirmek içindir. Daha kısa süre önce uygun önerilere kapıları açık bırakan İP Müdiresi, yarın reddedemeyecekleri teklifler geldiğinde kesinlikle değerlendirecektir” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...