Tgrt Haber

Muharrem İnce’den, CHP'ye 'Fincancı' eleştirisi: Yakışmıyor!

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ekim 2022 18:47 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 18:55
Muharrem İnce,CHP,Şebnem Korur Fincancı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, TSK'nın 'kimyasal silah' kullandığı suçlamasında bulunan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya tepki gösterdi. CHP'nin, Fincancı'ya destek verdiğini savunan İnce, "Hepsine yakışıyor da Atatürk'ün partisine yakışıyor mu? Bence yakışmıyor. Bu yüzden dolayı ben de kendimi oraya yakıştıramadığım için ayrıldım” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir’de yaptığı konuşmada, Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı üzerinden eski partisi Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) sert sözlerle yüklendi.

Buradaki eski dostlarına hitaben, "Siz benim kardeşimsiniz, sizinle yıllarca mücadele ettik. Ama büyük oyunu görün. Ben ayrıldım, siz de büyük oyunu görün" diyen İnce, "Büyük oyun ne? Kılıçdaroğlu partide sıkıştı, ‘Muharrem İnce genel başkan adayı’ diyelim. Hemen Kılıçdaroğlu’nun önüne bir mermi koyuyorlar. Ya bir yumruk atıyorlar ya bir fezleke gönderiyorlar, hemen parti Kılıçdaroğlu’nun etrafına gidiyor, 'Genel başkanımızı yedirmeyiz, sahip çıkacağız' diyorlar. İyi sahip çık al senin olsun, tepe tepe kullan” diye konuştu.

'KİMYASAL SİLAH' ELEŞTİRİSİ

Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın, “TSK kimyasal silah kullanıyor” iddiasına tepki gösteren İnce, CHP’ye sert çıktı. CHP'nin bunu desteklediğini ileri süren İnce, "Biri çıkıyor, 'Türk Silahlı Kuvvetleri kimyasal silah kullandı' diyor. Terbiyesize bak, kimyasal silah TSK'nın envanterinde yok. Hiçbir zaman kullanmamış, PKK'ya yağcılık yapıyor. Hepsine yakışıyor da Atatürk'ün partisine yakışıyor mu? Bence yakışmıyor. Bu yüzden dolayı ben de kendimi oraya yakıştıramadığım için ayrıldım" dedi.

Muharrem İnce’den, CHP'ye 'Fincancı' eleştirisi: Yakışmıyor!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...