Tgrt Haber

Murat Kurum'dan anket sorusuna net cevap: Nisan gelecek dertler bitecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
01 Mart 2024 14:14 - Güncelleme : 01 Mart 2024 14:32
Murat Kurum'dan anket sorusuna net cevap: Nisan gelecek dertler bitecek
Murat Kurum,Ekrem İmamoğlu,AK Parti,Cumhur İttifakı,Yerel seçim,Seçim,İstanbul

Cumhur İttifakı'nın AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, kendisine yönetilen anket sorusuna net bir cevap verdi. Anketlerde önde olduklarını söyleyen Kurum, "Nisan gelecek dertler bitecek" dedi.

Yerel seçimlere bir aydan az bir süre kaldı. Partilerin belirlediği adaylar da seçim çalışmalarını hızlandırdı. Her gün adaylar, gösterildikleri kentlerde vatandaşlarla buluşup projelerini anlatıyorlar. Aday gösterildiği ilk günden bu yana saha aralıksız çalışan AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Üreten İstanbul Büyüyen Türkiye' programı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

"EKREM BAŞKAN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI"

Kendisine yöneltilen 'Anket sonuçları ne durumda' sorusuna cevap veren Kurum, "İçerideki salonu gördüyseniz, anket sonucu işte budur. Saha da aynısını söylüyor. Anket her zaman sahadır. Sahanın gücüdür. Sahanın sesidir. Sahanın duygusudur, sahanın size sarılma isteğidir, arzusudur. Hamdolsun çok iyi gidiyoruz. O yüzden zaten burada Ekrem başkan ne yapacağını şaşırdı. CHP anlayışı ne yapacağını şaşırdı" dedi.

Murat Kurum'dan anket sorusuna net cevap: Nisan gelecek dertler bitecek - 1. Resim

"ANKETLERDE ÖNDEYİZ"

Kurum konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"İttifak yapıyor musunuz sorusuna cevap veremiyorlar, yaptık demiyorlar, yapmadık demiyorlar. Yani böyle savruluyorlar. O yüzden çok güzel gidiyor, anketlerde de öndeyiz. Zaten anket firmaları da bunları paylaşıyorlar. İnşallah biz 31 Mart'ta şunu söylüyoruz; Nisan gelecek dertler bitecek. Nisan gelecek, İstanbul'un, İstanbulların yüzü gülecek"

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...