Tgrt Haber

Murat Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması: Gündemimizde olmayacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Mart 2024 17:01 - Güncelleme : 01 Mart 2024 17:09
Murat Kurum,Kanal İstanbul,,,,Yerel seçim,Seçim,İstanbul

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, bir gazetecini Kanal İstanbul sorusu üzerine; "İstanbul’un gündeminde yoksa bizim de gündemimizde yok diyorum" dedi.

Adayların yerel seçim hazırlığı sürüyor. İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş’ta katıldığı bir programın ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Kurum, bir gazetecinin ısrarlı Kanal İstanbul sorusuna net bir şekilde cevap verdi. 

"KANAL İSTANBUL DA KANAL İSTANBUL"

Kanal İstanbul’la ilgili yeni bir ihale yapıldığını iddia eden bir gazetecinin sorusu üzerine Murat Kurum şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar sorduğunuz soruların tamamında ya Kanal İstanbul var ya da ‘Ekrem Bey şöyle dedi. Siz ne diyorsunuz’ var. İstanbul’un sorunlarını konuşmadığınızın farkında mısınız? İstanbul’un sorunlarına ilişkin bizim gündemimizde olmayacak diye ısrarla söylememize rağmen siz de ısrarla Kanal İstanbul da Kanal İstanbul diyorsunuz. İstanbul’un gündeminde yoksa bizim gündemimizde yok diyorum. Bunu söylememize rağmen yine soruyorsunuz"

Murat Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması: Gündemimizde olmayacak - 1. Resim

"ANKETLERDE ÖNDEYİZ"

Son yapılan anketlerle ilgili de konuşan Kurum şunları söyledi:

“Anket her zaman sahadır, sahanın gücüdür, sahanın sesidir. Sahanın duygusudur. Sahanın size sarılma isteğidir, arzusudur. Hamdolsun çok iyi gidiyoruz. Burada Ekrem Başkan ne yapacağını şaşırdı. Cumhuriyet Halk Partisi anlayışı ne yapacağını şaşırdı. İttifak yapıyor musunuz sorusuna cevap veremiyorlar. Yaptık demiyorlar, yapmadık demiyorlar. Böyle savruluyorlar. Anketlerde de öndeyiz. Anket firmaları bunları paylaşıyor. 31 Mart’ta şunu söylüyoruz; ‘Nisan gelecek, dertler bitecek. Nisan gelecek, İstanbulluların yüzü gülecek”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...