Tgrt Haber

Özgür Özel'den DEM Parti çıkışı: "Düşman oldunuz..."

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
29 Şubat 2024 15:43 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 16:18
Özgür Özel'den DEM Parti çıkışı: "Düşman oldunuz..."
seçim,yerel seçim,bursa,

Son dakika haberi... Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa Belediye Başkan Adayları tanıtım programında konuşuyor. DEM Parti ile ilişkileri hakkında eleştirilere cevap veren Özel, "Gün oldu birlikte halaya durdunuz, gün oldu göstermelik düşman oldunuz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel,  Bursa Belediye Başkan Adayları tanıtım programında konuşuyor.

Özgür Özel, "Bursa'da bir zaferin arifesindeyiz. Anketlere bakıyorum, keyifleniyorum. Bursa bizi bekliyor.Anketlere bakıyorum, keyifleniyorum, geliyoruz, kazanıyoruz" dedi.

"GÖSTERMELİK DÜŞMAN OLDUNUZ"

DEM Parti ile ilişkileri hakkında konuşan Özgür Özel, "İşinize geldi çadır mahkemeleri kurdunuz, ahbap oldunuz, masa kurdunuz. Gün oldu birlikte halaya durdunuz, gün oldu göstermelik düşman oldunuz. CHP, Meclis'te bulunan her partiye aynı mesafededir. Şunu bilin ki CHP'nin herhangi bir üyesinin vatanseverliğine, cumhuriyetçiliğine, milliyetçiliğine laf edecek adamın alnını karışlarız." dedi. 

"BURSA'YA YAZIKTIR"

Özel, mevcut Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı şu şekilde eleştirdi:

"Alinur Aktaş gibi Cumhuriyet değerleriyle çatışan; Bahriye Üçok, Türkan Saylan ve Uğur Mumcu gibi insanlara laf edecek kadar gözü dönmüş bir kişinin Bursa'da yönetimde olduğu her dakika Bursa'ya yazıktır. Ona tek bir şey söyleyelim. Biz sizin gibi kimseyi ötekileştirmeyi istemeyiz. Sen milli bayramlara dil uzatıyorsan tarafını seçmişsin, işgal donanması geldiğinde onların önüne kırmızı halı serenlerin yanındasın."

 

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor... 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...