Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezya Cumhurbaşkanı ile görüştü: Filistin ve İslam dünyası vurgusu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr
08 Nisan 2024 18:45 - Güncelleme : 08 Nisan 2024 18:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezya Cumhurbaşkanı ile görüştü: Filistin ve İslam dünyası vurgusu!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı görüşmenin detaylarıyla ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ve Endonezya ilişkilerinin seyri ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, ülkede gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimlerin Endonezya halkı için hayırlara vesile olması dileğini ifade etti.

"İVME DEVAM ETSİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Widodo’yla iki ülke ilişkilerinin seyri konusunda yakalanan ivmenin halefi Subianto’yla da sürmesini beklediğini belirtti.

"MEYDAN OKUMALARA KARŞI MÜCADELE EDELİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin davası başta olmak üzere, İslam dünyasının karşı karşıya olduğu küresel meydan okumalarla mücadele konusunda gayretlerin artırılması gerektiğini söyledi.

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Widodo’nun Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...