Tgrt Haber

Osman Nuri Kabaktepe'den İmamoğlu'na 'guguk kuşu' benzetmesi: Kendisininmiş gibi davranıyor...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
21 Mart 2024 15:02 - Güncelleme : 21 Mart 2024 16:01

Son dakika haberi... AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, TGRT Haber ekranların açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un seçimi kazanacağının altını çizen Kabaktepe, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasetini 'guguk kuşu'na benzetti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, TGRT Haber'de açıklamalarda bulundu. İstanbul'da son 5 yıldır yaşanan fetret devrine son vereceklerini söyleyen Kabaktepe, pazar günü gerçekleştirilecek olan Yeniden Büyük İstanbul Mitingine de katılımın yüzbinleri aşacağını belirtti.

"İSTANBUL'DA 5 YILDIR SÜREN FETRET DEVRİNE SON VERECEĞİZ"

Kabaktepe'nin konuşmasından satır başları:

-Sokaklarda caddelerde ve hanelerde çalışmalarımızı hızlandırdık. Sahadaki etkimizi artıracağız. Yeniden Büyük İstanbul Mitingine yönelik davetlerimiz devam ediyor. Miting için her türlü teknik hazırlıklar yapıldı. Mitinglerden en büyüklerini gerçekleştireceğimize inanıyorum. Pazar günü yüzbinleri aşacağımızı düşünüyorum. Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve adayımız Murat Kurum'un konuşması olacak.

İstanbul'da 5 yıldır fetret devrine son vereceğiz. İstanbullularla beraber bu projelerin hepsini beraber gerçekleştireceğiz. İstanbul son 5 yılda yaşam kalitesi çok düştü. Kentsel dönüşüm anlamında yapabileceklerini çoğunu gerçekleştirmedi.

"DEPREMİ SORDULAR 'HATIRLAMIYORUZ' DEDİNİZ"

İstanbul'da yeni bir baraj yatırımı yapılmadı. Kentsel dönüşümün yüzde 10'unu bile yapmadınız. Depremi sordular 'hatırlamıyoruz' dediniz. İmamoğlu vaatlerini söylemek için söyledi. Böyle bir hastalığa sahipler. 'Hatırlamıyorum' doğal bir refleks değil. Neyi hatırlamıyorsunuz ben bunu anlamıyorum...

Osman Nuri Kabaktepe'den İmamoğlu'na 'guguk kuşu' benzetmesi: Kendisininmiş gibi davranıyor... - 1. Resim

"SUDA İNDİRİM' DEDİLER, ZAM YAPTILAR"

Suda indirim dediniz zam yaptınız. Bugün söylediğinizi yarın hatırlamayacaksınız bu seçimde söylediklerini hatırlayacağınızın ne garantisi var.  AK Parti'nin halka göre siyaset yapma geleneği var. Halkın taleplerini yok sayılmadığı bir siyaset anlayışı var AK Parti'de... Bu anlayışla birlikte AK Partili her isim sahada... 

İMAMOĞLU 'GUGUK KUŞU' SİYASETİ YAPIYOR

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'sahip çıkın' sözlerini başka bir yöne çekmeye çalışıyor. Ekrem İmamoğlu'nun kendisinin olmayan işlerini kendisininmiş gibi söylüyor. İmamoğlu'nun siyasetini 'guguk kuşu'na benzetiyorum. Başkasının yuvasına sahip çıkıyor kendisininmiş gibi davranıyor.

Osman Nuri Kabaktepe'den İmamoğlu'na 'guguk kuşu' benzetmesi: Kendisininmiş gibi davranıyor... - 2. Resim

İSTANBUL'DA EN BÜYÜK PROBLEMLER NELER?

İstanbul'da en büyük problemler İETT, deprem ve ulaşım... Tüm İstanbulluların beklentisi olan 'depreme hazırlık' projelerine hız kesmeden devam edeceğiz. (Mevcut İBB yönetimi) Çözeriz dediler çözmediler...  Deprem ve dirençli şehirle ilgili Murat Kurum projelerini hazırladı. İstiyoruz İstanbullular bağışı güvenli bir şekilde yastığına koysun. Milletimiz için İstanbul için çalışmaya devam edeceğiz.

SON ANKETLER NE DİYOR?

Biz İstanbul'da kazanacağımıza inanıyoruz. 31 Mart'ta gerçek anket çıkacak, Murat Kurum seçimi kazanacak. 3-4 dönemdir CHP'de olup kazanacağımız belediyeler de var. Esenyurt'ta, Büyükçekmece'de, Kartal'da, Maltepe'de bu potansiyeli görüyoruz

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...