Tgrt Haber

Son dakika! Beştepe'de kritik zirve! Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
10 May 2024 09:22 - Güncelleme : 10 May 2024 15:58

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan-MHP lideri Devlet Bahçeli görüşmesi sona erdi. İki liderin; yeni anayasa süreci başta olmak üzere birçok konuyu masaya yatırdığı düşünülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kritik bir görüşme daha gerçekleştirdi. İki liderin görüşmesi 1 saate yakın sürdü.

MASADA NELER OLACAK?

İki liderin görüşmesinde; İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'nun partisinin grup toplantısında yeni anayasaya kapısını kapatması, CHP lideri Özel'in her iki liderle yaptığı görüşmede yeni anayasa sıcak bakmadığını ortaya koymasının ardından ikili arasında bu konunun ele alındığı öngörülüyor.

Son dakika! Beştepe'de kritik zirve! Erdoğan-Bahçeli görüşmesi başladı - 1. Resim

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP liderinin son görüşmesinde; 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin sonuçları, sivil anayasa çalışmalarında gelinen son nokta değerlendirilmişti.

İki lider bu temastan birkaç gün sonra CHP lideri Özgür Özel ile peş peşe temaslarda bulunmuştu.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...