Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete deprem göndermesi: Felaketten medet umanlar var

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 18:10 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 19:00
Erdoğan,Adıyaman,deprem,miting

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmamaları kapsamında deprem bölgesi olan Adıyaman Sincik'te muhalefete yüklendi. Erdoğan, "Kendi ülkesinin felaketinden kendi ülkesinin sıkıntılarından medet ummaya çalışanları gördükçe üzülüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim mitinglerine deprem bölgesinde hız verdi. Depremzedelerin konutlarını hızlıca teslim edeceklerini belirten Cumhurbaşkanı, "Depremde kaybettiğimiz canları geri getiremeyiz ama onun dışındaki tüm kayıpları telafi edecek imkana sahibiz" dedi. 

Burada muhalefete partilerini isim vermeden yüklenen Erdoğan, depremden siyasi çıkar aklamaya çalışanlara, "Kendi ülkesinin felaketinden kendi ülkesinin sıkıntılarından medet ummaya çalışanları gördükçe üzülüyoruz. Kendi küçük hesaplarından vazgeçemeyenleri mahşeri azaba havale ediyoruz." diyerek eleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: 

Sizleri en kalbi duygularımla, hasret ve muhabbetle selamlıyorum. Sincik'te şehit verdiğimiz 85 kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Depremde kaybettiğimiz canları geri getiremeyiz ama onun dışındaki tüm kayıpları telafi edecek imkana sahibiz. Hak sahiplerine en kısa sürede konutları temsil edeceğiz.

Deprem gününden beri buradaki şehirlerimizi yalnız bırakmıyor, her fırsatta geliyoruz. Adıyaman'da vatandaşlarımızla buluştuk. Programımıza Kahta ve Sincik'i de dahil ettik. Buraya vefa borcumuz var. Sincik her seçimde rekor oy oranlarıyla bizim yanımızdadır. Yüzde 95'lik oy oranıyla yine yanımızda yer aldınız. 2015 yılında da sizlere teşekkür için gelmiştik.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete deprem göndermesi: Felaketten medet umanlar var - 1. Resim

"FELAKETTEN MEDET UMANLAR VAR"

Kahta'ya bakın, Sincik'e bakın, şu birlik beraberlik İnşaallah ülkemizin daim birlik ve beraberliği olsun. Her meseleyi, her hadiseyi, milletimizi birbirine düşürmenin, ülkemizi tökezletmenin bahanesi haline getirmek isteyenler şu manzaraya baksınlar. Sincik'in sergilediği haysiyetli duruştan alacakları çok ders var.

'İFTİRA ATACAK KADAR ALÇALANLAR VAR'

Kendi ülkesinin felaketinden kendi ülkesinin sıkıntılarından medet ummaya çalışanları gördükçe üzülüyoruz. Hakaret edecek, iftira atacak kadar alçalanlar var. Onlara da yazık olsun! Kendi küçük hesaplarından vazgeçemeyenleri mahşeri azaba havale ediyoruz.

Mesele millet olarak, hedefleriyle, hayalleriyle birlikte başlattığımız şu kıyamı başarıya ulaştırma meselesidir. İşte bunun için Türkiye Yüzyılı diyoruz.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...