Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üstüne basa basa 'değişim' dedi: Kongre sürecini başlatacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
14 May 2024 16:23 - Güncelleme : 14 May 2024 17:15

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. İstişare ve yenilenme sürecinin sonunda AK Parti'nin çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğinin altını çizen Erdoğan, üstüne basa basa 'değişim' deyip kongre sürecinin başlatılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu ve partisinde beklenen 'değişim' sürecine ilişkin çok önemli mesajlar verdi. 

Yerel seçimlerde milletin takdiri ile Türkiye haritasının daha fazla renge boyandığını söyleyen Erdoğan, "Daha çok sayıda siyasi parti belediye başkanlığı kazandı. Başkaları gibi 14 Mayıs seçimleri gibi 'Öndeyiz' müsamerelerine başvurmadık. Bizim için önemli olan Türkiye'nin ve Türk demokrasisinin kazanmasıdır. Biz siyaseti önce milletimiz şiarı ile yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlerleyen süreçte AK Parti'nin çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini belirten Erdoğan, üstüne basa basa 'değişim' deyip kongre sürecinin başlatılacağını açıkladı.

"PEK ÇOK ALGI OPERASYONUNA MARUZ KALDIK"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Dava ve yol arkadaşlarıma birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ülke genelinde sandığa gölge düşürecek hiçbir olay yaşanmadı. Bu son seçim olacak 'kehanetinden' pek çok algı operasyonuna maruz kaldık. Türkiye'nin demokrasi standardının nereden nereye geldiğini tüm dünyaya gösterdik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üstüne basa basa 'değişim' dedi: Kongre sürecini başlatacağız - 1. Resim

"DEMOKRASİNİN KAZANDIĞI BİR YERDE KAYBEDEN OLMAZ"

Demokrasinin kazandığı bir yerde kaybeden olmaz. Sandığın itibarının arttığı bir denklemde galip 85 milyonun tamamıdır. Algı operasyonlarını boşa çıkardık. Vesayet odaklarının fırsat kolladığını biliyoruz.

"DEMOKRASİ 'SIFIR' TOPLAMLI BİR OYUN DEĞİLDİR"

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak genel sonuçları büyük bir olgunlukla karşılayıp milletin kararını öpüp başımıza koyduk. Demokrasi 'sıfır' toplamlı bir oyun değildir. 

"YANLIŞTA ISRAR ETMEK KAYBETTİRİR"

Siyasetçilerin sorumluluk bilinciyle hareket ederek bundan sonra sandığın itibarına gölge düşürecek beyanlardan uzak duracaklarına inanıyorum. Yanlışta ısrar etmek kaybettirir.

"ROTAMIZI DAİMA MİLLETİMİZ ÇİZMİŞTİR"

Türk siyasetinde yumuşama iklimi hakim olmalı. AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın olgun duruşu 32 Mart seçimleri sonrası siyasetin atmosferini değiştirdi. Rotamızı daima milletimiz çizmiştir. Kongre sürecini başlatacağız"

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...