Tgrt Haber

MHP lideri Devlet Bahçeli: Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
25 May 2024 11:01 - Güncelleme : 25 May 2024 11:44
MHP lideri Devlet Bahçeli: Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Son dakika haberi... MHP lideri Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları İl Başkanları Kampı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanlarına yönelik eğitim programı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"Türk gençliği istiklal bereketimizdir. Bugün olanlar dünün sonucudur. Varlığınızdan ürken varsa biliniz ki yolunuz doğru. Yarın yaşanacaklar bugünün eser olacaktır. Dünya coğrafyası varlığını sürdürememiş yüzlerce toplumun kalıntılarıyla doludur. Vatan-Millet sevdası karşılıksızdır.

"ÜLKÜ OCAKLARI, TÜRK MİLLETİNİN YIKILAMAYACAK KALE DUVARIDIR"

Ülkü Ocakları kurulduğu günden bu yana pek çok haksızlığa maruz kaldı. Ülkü Ocaklarından yetişmiş biri olarak elbette her şeyin tanığıyım. Ülkü Ocakları, Türk milletinin yıkılamayacak kale duvarıdır., Türk milletinin aşılamayacak hisarıdır. Karanlık hedefin odağında Türklük ve Türk milleti yer almaktadır. 

MHP lideri Devlet Bahçeli: Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak - 1. Resim

"SABIRLA MİLLETE HİZMET, YEGANE HEDEFİMİZDİR"

Binlerce ülkücü şehidimiz, binlerce ülkücü gazimiz boşuna mücadele vermediler. Hiç yılmadık, hiç de yolumuzdan dönmedik. Çünkü haklıydık, Hakk'ın izindeydik. Gelişmeler karşısında ölçüsüz ve öfkeli olmaya gerek yoktur. Sabırla millete hizmet, yegane hedefimizdir.

"ÜLKÜ OCAKLARI, ZORU GÖRÜNCE KALANANLARIN HARCI DEĞİLDİR"

Ülkü Ocakları, zoru görünce saklananların harcı değildir. Ülkücülük, bir insan hayatının bütününü kapsaması gereken bir inanç ve irfan halidir. Ülkü Ocakları'nın bir gençlik macerası görülmesi gerzekliktir. Milliyetçilik binlerce yıldır varoluşumuzu sağlayan ruhun adıdır. Milliyetçilik devletimizi kuran şuurun adıdır"

MHP lideri Devlet Bahçeli: Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...