Tgrt Haber

Son dakika! İYİ Parti'de bir ayrılık daha! Dervişoğlu dönemi istifalarla devam ediyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
30 Nisan 2024 13:25 - Güncelleme : 30 Nisan 2024 14:17
Son dakika! İYİ Parti'de bir ayrılık daha! Dervişoğlu dönemi istifalarla devam ediyor

Son dakika haberi... İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi istifalarla devam ediyor. İYİ Parti kurultayında Koray Aydın'ı destekleyen belediye başkanı Mustafa Bıyık partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti'nin 5. olağanüstü kongresinden Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan seçildi. İYİ Parti'deki yeni dönemle birlikte dengeler de değişti. Dervişoğlu'nun rakibi Koray Aydın'ı destekleyen Erhan Usta dün istifasını açıklamıştı. Koray Aydın'ı destekleyen başka bir isim de bugün istifasını duyurdu. 

KORAY AYDIN'I DESTEKLEYENLER TEK TEK AYRILIYOR

Dervişoğlu'nun rakibi Koray Aydın'ı destekleyen Trabzon’da Yomra Belediye Başkanı İYİ Partili Mustafa Bıyık, Trabzon Gazetciler Cemiyeti'inde düzenlenen basın toplantısında partisinden istifasını kamuoyuyla paylaştı.

Son dakika! İYİ Parti'de bir ayrılık daha! Dervişoğlu dönemi istifalarla devam ediyor - 1. Resim
(Yomra Belediye Başkanı İYİ Partili Mustafa Bıyık)

DERVİŞOĞLU: HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Öte yandan İYİ Parti'nin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldıktan sonra önemli mesajlar verdi. Dervişoğlu, "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. Dervişoğlu, MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında kullandığı "İhaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" sözlerine de cevap verdi.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...