Tgrt Haber

Son dakika! MHP lideri Bahçeli grup toplantısında konuştu: CHP DEM'lenmiştir

26 Aralık 2023 10:30 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 11:44
bahçeli,mhp

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Cumhuriyet Halk Partisi DEM'lenmiştir. Meclis teröristlerin yeri değildir. Maaşları kesilerek şehit ailelerine verilmelidir" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, DEM Partili vekillerin maaşının kesilmesini ve şehit ailelerine verilmesini istedi. Yerel seçimlerde de AK Parti ile ittfak kararı aldıklarını ifade eden Bahçeli, önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Bütçe çalışması devletimize ve milletimize hayırlı olsun. Bütçenin bir bütün halinde değerlendirilmelidir. TBMM onayı ile haklarını doğrudan kullanmaktadır. Bütçe özü ile bir kaynak tahsis meselesidir bu da siyasi bir tercihe dayanmakta. Türkiye'nin yüksek hedeflerini sahiplenmiştir. 2024 yılı bütçesine evet oyu verdik ve arkasında durduk. Asıl ve akıl yoksunu iddialardan kaçınan, destekleyici, yapıcı, müdahalesini kürsüden yapan, görüşmeleri ihanet seansı gösterisi haline getirmekten sakınan, kavga çıkarmak için fırsat çıkarmak isteyenlere prim vermeyen Türkiye yüzyılı ilk bütçesinin aşamalarında duyarlılık gösteren emek ve mesai harcayan her vekilimize her bürokratımıza, değerli arkadaşlarımızla birlikte tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum."

"Ekonomik sorunların üstesinden geleceğiz. Hiçbir haine milli şerefimizi çiğnetmeyeceğiz. Aziz vatan bedava kazanılmadı. Kan verdik, can verdik, bedel ödedik ama teslim olmadık. İrademiz milli mücadele iradesidir."

"Ne kadar geriye bakarsak o kadar uzağı görürüz. Mustafa Kemal Paşa'nın Erzurum'da bulunduğu sırada İngiliz işgal kuvvetleri komutanı da Erzurum'daydı. Eğer kongreyi toplarsanız kuvvet kullanarak dağıtırız demişti. Mustafa Kemal, kongrenin toplanması için sizden müsaade istemedik demiştir ve kendisine kapıyı göstermiştir. Ondan sonra ise Trabzon'da sabotajlar olmuştur."

"OPERASYON DEVREDE"

"Tarihi hadiselerin benzerlerine bugün de şahit oluyoruz. Türkiye'nin itibarına, istikrarlı yönetime gölge düşürmek için terör kartını devreye sokuyorlar. Küresel hasım çevrelerini ürkütüyoruz. Husumet cephesi eli ve vicdanı kiralık tetikçilerini üzerimize salmakta. 22-23 Aralık'ta 12 kahramanızın şehit olması, müştereken kurulan saldırı düzeneğin hayata geçirilmesinin sonucudur. Tetiği çeken PKK, hedefi gösteren, taktik tayin eden terör ve terörizmi himaye eden alçaklardır. Milli birliği yaralamak için operasyon devrededir."

Son dakika! MHP lideri Bahçeli grup toplantısında konuştu: CHP DEM'lenmiştir

"CHP DEM'LENMİŞTİR"

"Cumhuriyet Halk Partisi DEM'lenmiştir. Meclis teröristlerin yeri değildir.TBMM'de terörist, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz. İlk önerim 57 DEM milletvekilinin maaşının ve hazine yardımının derhal kesilmesidir. Bu paralar şehit ailelerine aktarılmalıdır. Hazine yardımı almaları rezalettir. İkinci önerim teröre yardım ve yataklık yapan sözde milletvekillerinin dokunulmazlık dosyalarının hemen karara bağlanmasıdır. Üçüncü önerim AYM ya yeniden yapılandırılmalı ya da kapatılmalıdır. AYM'nin statüsü ve üye yapısı radikal şekilde ele alınmalıdır. Bir diğer önerim kürsü dokunulmazlığının yeniden düzenlenmesidir. TBMM bölücülerin meydan okuma yeri değildir."

"TERÖRİST GÖRMEYE GÜCÜMÜZ KALMADI"

"Tekirdağlı huzur bulamayacaktır demiş DEM vekili. Bize göre çözüm bellidir. Terörü ve teröristleri topluca imha etmektir o da. Ne sahada ne belediyede ne mağarada ne de TBMM'de terörist görmeye dayanma gücümüz kalmadı. Ya bu hesabı sorup burunlarından getireceğiz ya da adaletin şımarmasına sessiz kalıp yıkımın altında kalacağız. Ya devlet başa ya kuzgun leşe diyerek duruş göstereceğiz."

"CHP İŞGAL EDİLMİŞTİR"

"DEM'lenmiş CHP yönetimi utanç kaynağına dönüşmüştür. Ortak açıklamaya imza atmayarak bugünkü CHP, DEM kadar güvenlik tehdididir. CHP bizim için yok hükmündedir. Özel'leşmiş esir zihniyet çamurdur. CHP işgal edilmiştir. Bu şahısta akıl olsa böyle konuşamaz." 

"AK PARTİ İLE İTTİFAK KARARI ALDIK"

"Yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak kararı aldık. İnanıyorum ki Cumhur İttifakı'nın gösterdiği muvaffakiyet tekrarlanacaktır. 2024'ün kazanını yine Türkiye ve Türk milleti olacaktır. Tüm insanlarımızın yeni yılını şimdiden kutluyorum. Alayınızı hürmetle selamlıyorum."


Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...