Tgrt Haber

Spor Bakanlığı'nda devir teslim: Osman Aşkın Bak görevi devraldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Haziran 2023 13:43 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 13:44
Spor Bakanlığı'nda devir teslim: Osman Aşkın Bak görevi devraldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı,Kabine,Son dakika,Osman Aşkın Bak

Son dakika haberi: Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, görevi Muharrem Kasaspoğlu'ndan devraldı.

Cumartesi günü Çankaya Köşkü'nde kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni Kabine'de yer alan bakanların isimlerini tek tek duyurdu. Onlardan biri de Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başına getirilen Osman Aşkın Bak oldu. Bakan Bak, bugün görevi Muharrem Kasaspoğlu'ndan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan Bakan Bak şu ifadeleri kullandı:

"Sayın bakanıma teşekkür ediyorum, çok güzel bir konuşma yaptı. 5 yıl önce aynı konuşmayı ben yapmıştı. Kendisiyle çok güzel bir dostluğumuz olmuştu, birlikte çalışmıştık. Meclis'te görev yaptığımız süreçte de birlikte çalışmıştık. Birçok projede bir abi-kardeş gibi çalıştık. Güzel işler yaptı arkadaşlarımız.

"BAKANLIĞIMIZ 5 YILDA GÜZEL İŞLER YAPTI"

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye, sporda ve gençlikte dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girdi. Olimpiyatlar için bakanımızı tebrik ediyorum. Birçok branşta madalyalar alındı. Rıza Kayaalp de burada. Onun ilk madalyasını aldığında da ben yanındaydım, ben takmıştım boynuna. Bakanlığımız 5 yılda güzel işler yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...