Tgrt Haber

Tanju Özcan İYİ Parti'ye göz kırptı: Akşener’le yakın bir ilişkimiz var

30 Ağustos 2023 18:58 - Güncelleme : 30 Ağustos 2023 19:03
Tanju Özcan İYİ Parti'ye göz kırptı: Akşener’le yakın bir ilişkimiz var
,,

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yerel seçimler öncesi İYİ Parti'ye uzak olmadığını belirtti. İYİ Parti lideri Meral Akşener'le çok yakın bir ilişkilerinin olduğunu kaydeden Özcan, "Parti programında ayrı düşen birkaç detay dışında pek bir sıkıntı yok" dedi.

14-28 Mayıs seçimleri sonrası CHP'de başlayan değişim tartışmaları giderek büyürken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Ankara’ya 'Adalet ve Değişim Yürüyüşü' başlatması üzerine partiden ihraç edilmişti.

CHP'ye yönelik sert eleştirilerini sürdüren Özcan'ın yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. TV100'de konuk olduğu programda siyasi yolculuğuna ilişkin konuşan Özcan, "AK Parti'de, MHP'de ve HDP'de siyaset yapma şansım yok" diye konuştu.

'CHP'YE DÖNSEM DE ADAY OLMAM'

CHP'de muhalefet içerisinde kendisine yakın düşüncede insanların olduğunu belirten Özcan, "CHP’ye dönsem bile aday olmayacağım. Dönersem sadece hukuki bir tespit olacak. Hatalı karar verdiklerinin tespiti olacak" ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'YE YEŞİL IŞIK

İYİ Parti ne kadar yakın" sorusu üzerine konuşan Özcan, "Sayın Akşener’le çok yakın bir ilişkimiz var. Parti programında ayrı düşen birkaç detay dışında pek bir sıkıntı yok. Ama bu illa da İYİ Parti'ye katılacağım anlamına gelmiyor" yanıtını verdi.

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Özcan, ""Sayın Kılıçdaroğlu, 13 yılda 12 seçim kaybetmenin yarattığı psikolojik durumdan dolayı sanırım nasıl kazanıldığını unutmuş. yasette kazanamayınca, kaybetmiş oluyorsun. Bunu anlamamak bu kadar zor olmamalı. Ben girdiğim son Belediye seçiminde, AK Parti adayından fazla oy aldığım için kazandım. Şimdi benim meşruiyetimde mi tartışma konusu haline gelecek?" demişti.

Kaynak: TV100
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...