Tgrt Haber

Tanju Özcan Kılıçdaroğlu'nun ses kaydını yayınladı! 'Atın gitsin bu adamı'

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
16 Temmuz 2023 18:20 - Güncelleme : 16 Temmuz 2023 18:36
Tanju Özcan,Kılıçdaroğlu,ses kaydı,CHP

Genel seçimlerin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik başlattığı 'istifa' çağrılarıyla gündemden düşmeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'na ait olduğu iddia edilen bir ses kaydını paylaştı. Özcan paylaşımına, "Arkamda herhangi bir 'Gizli Güç' yok" notunu düştü. 

Seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapan ve Bolu'dan Anlara'daki CHP Genel Merkezi'ne "Adalet ve Değişim Yürüyüşü" düzenleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan çok konuşulacak bir hamle geldi. 

20 Temmuz günü partisinden ihraç edilmesi beklenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı paylaştı. 

"PARTİDEN ATIN GİTSİN BU ADAMI"

Toplantı sırasında sarf ettiği öne sürülen ses kaydında Kılıçdaroğlu, "Partiden atın gitsin bu adamı ne işi var? MYK'da oturduk karar verdik partiden atılması için, kesin ihracı için. Yüksek Disiplin Kurulu, hayır dedi. Biz bir yıl süreyle partiden ihraç ederiz dedi. Bizim etki edecek halimiz yok. Şimdi kalktı başka bir şeyler yapıyor, arkasında kimlerin olduğunu biliyorum. Niçin bunları yaptığını da biliyorum. Ama partide gereksiz bir tartışma olmasın diye paylaşmıyoruz" ifadelerini kullanıyor. 

Özcan bu ses kaydına ise, "Arkamda herhangi bir “Gizli Güç” yok. Halkın gücü var. Ayrıca ben kimsenin maşası olmam. Amacım da gizli değil, “Değişimin Gn. Başkan’dan başlaması…” İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim" diyerek cevap veriyor. 

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1680577760421445637

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...