Tgrt Haber

Erkan Baş açıkladı: TİP'in Kadıköy adayı belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 16:15 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 17:16
Erkan Baş açıkladı: TİP'in Kadıköy adayı belli oldu
TİP,Kadıköy,İstanbul,Yerel seçim

Son dakika haberi... TİP Genel Başkanı Erkan Baş, partisinin Kadıköy adayını açıkladı. Baş, "Kadıköy'de seçimlere Genel Başkan Yardımcımız Doğan Ergün ile giriyoruz" dedi.

Siyasi partilerin yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Dün listelerini teslim eden bazı partiler adaylarını duyurmaya devam ediyor. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş da partisinin Kadıköy adayını açıkladı. Baş, TİP'in Kadıköy adayının TİP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ergün olduğunu duyurdu.

"SEÇİMLERE BÜYÜK BİR İDDİA İLE HAZIRLANIYORUZ"

Kadıköy'de Doğan Ergün'ü aday gösterdiklerini bildiren Baş, şu ifadeleri kullandı:

"Kadıköy ve Şişli'de seçimlere büyük bir iddia ile hazırlanıyoruz. Bu vesileyle sizler aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmış olmak isterim; Kadıköy'de TİP olarak artık yönetebileceğimizi, halkla birlikte daha büyük sorunları çözebileceğimizi, yerel yönetim politikalarını uygulayabileceğimizi göstermek için seçimlere genel başkan yardımcımız Doğan Ergün yoldaşımızı aday göstermiş bulunmaktayız. TİP'in önemli bir tercihte bulunduğunu düşünüyoruz"

DOĞAN ERGÜN KİMDİR?

Doğan Ergün, Türkiye İşçi Partisi'nde, Parti Meclisi üyeliği, Merkez Yürütme Kurulu üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevini icra ediyor. Yayıncılar Meslek Birliği'nin bilişim projelerinde koordinatörlük ve yayıncılık görevlerini de üstlenen Ergün ayrıca; Sol, Cumhuriyet ve İleri Haber gibi haber kuruluşlarında gazetecilik, editörlük ve köşe yazarlığı yaptı.

Cumhuriyet gazetesinde çalıştığı süre zarfında Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İstanbul Şubesi'nde Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde gazetecilik ve Siyaset Bilimi dersleri verdi.

Erkan Baş açıkladı: TİP'in Kadıköy adayı belli oldu - 1. Resim

2017 yılındaki Anayasa değişikliği referandumunda "Hayır ve Ötesi" adlı müşahit örgütlenmesinin yürütücülüğünü üstlendi. Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Ayrıca İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde Yüksek Lisans derecesi aldı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...