Tgrt Haber

Turgut Altınok'tan anket çıkışı! Oy oranını açıkladı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ocak 2024 06:08 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 06:09
,Ankara,yerel seçim,anket

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok, kamuoyunda paylaşılan yerel seçim anketlerine tepki gösterdi. AK Parti'nin oylarının sahte anketlerle düşük gösterildiğini savunan Altınok, beklediği oy oranını açıkladı.

31 Mart'te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak olan Turgut Altınok, Mansur Yavaş yönetimini eleştirdi.

Ankara'nın 5 yıllık süreçte kayıp yaşadığını dile getiren Altınok, yerel seçim anketlerine de isyan etti. Altınok, “Şimdi sahte anketler yayımlıyorlar. Bu anketlerin hiçbir doğruluğu yok” dedi.

Turgut Altınok, seçim çalışmaları çerçevesinde Sincan Kültür Evi’nde 57 mahalle muhtarı ve 100 sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Altınok burada yaptığı konuşmada kendisinin fildişi kulelerinden seyredenlerden insanlardan olmadığını ifade ederek, “Biz sosyal medyadan sahte paylaşımlar yapanlardan değiliz. Altınok sokağın adamı, Altınok halkın adamı” diye konuştu.

'SAHTE ANKET' TEPKİSİ

ABB Başkan adayı Altınok, buluşmada yaptığı konuşmada Ankara’nın 5 yıllık bir kaybı olduğunu ifade etti. Göreve geldiğinde gece gündüz çalışmaya devam edeceğini vurgulayarak, “Şimdi sahte anketler yayımlıyorlar. Bu anketlerin hiçbir doğruluğu yok. Yapılan anketlerde yüzde 57 vardı. Anket neresi biliyor musunuz? Sincan. Ancak Cumhurbaşkanlığı‘nda da bu anketler yapıldı. Burası en az yüzde 75. Son seçim yüzde 65'e 30'du ama bu sefer yüzde 75'e 25 yapacağız" şeklinde konuştu.

Turgut Altınok'tan anket çıkışı! Oy oranını açıkladı

"MUSLUKLARDAN İÇİLECEK SU AKACAK"

Turgut Altınok daha sonra ise Polatlı ilçesinde bir düğün salonunda düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Keçiören Belediye Başkanlığı olarak Kars'ın Arpaçay ilçesinde 13,5 kilometre uzunluğundaki içme suyu iletim hattı çalışmasını 3 ayda tamamladıklarını anlatan Altınok, şöyle devam etti:

"Altınok, Kars'ın Arpaçay ilçesine suyu getiriyor ve üstüne de kredi talebimiz de yok. Halen Polatlı'nın suyu gelmedi. Sizlere şu sözü veriyorum; 2024 yılında Polatlı'nın musluklarından içilecek su akacak. Ayrıca Polatlı'da bir kültür merkezi inşaatımızı bundan 2 yıl önce ABB'ye devrettik. Ama inşaat olduğu gibi duruyor. ABB tarafından bugüne kadar hiçbir çalışma yapılmamış. İnşallah, 2024 yılında kültür merkezini bitireceğiz ve Polatlı Belediyesine vereceğiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının Ankara'sında Polatlı'da 26 köyde su yok, tamamına getireceğiz.

Turgut Altınok'tan anket çıkışı! Oy oranını açıkladı

"HEDEF YÜZDE 70 OY"

Şu anda ABB'nin tarımla ilgili yaptıkları böyle minik işlerdir. Biz her alanda kendi kendine yeten ve ihracat yapan bir Ankara yapacağız. İnşallah yolları da yapacağız. Haymana'ya da yapacağız. Ayrıca, Sakarya Meydan Muharebesi'nin yapıldığı yerde şu an var ama yeterli değil. Orayı ruhuna uygun bir şekilde açık hava müzesi haline getireceğiz. Polatlı'ya binlerce turistin gelmesine vesile olacağız. Polatlı'ya her türlü desteği vereceğiz.

Bu toprakların çocuğu olarak Ankara'mızın makus tarihini hep beraber değiştirmeye hazır mıyız? Polatlı'da en az yüzde 60 ama hedef yüzde 70 olsun. Ankara'ya yönelik bir çok projemiz var. Çünkü Ankara bizim sevdamız. Ankara layık olduğu yerde değildir. İnşallah birçok alanda başkentimizi imar, inşa ve ihya edeceğiz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...