Tgrt Haber

Ümit Özdağ Suriyeli aileyi ziyaret etti! İlginç diyaloglar yaşandı

02 May 2022 14:19 - Güncelleme : 02 May 2022 14:57
Ümit Özdağ Suriyeli aileyi ziyaret etti! İlginç diyaloglar yaşandı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bursa’daki Suriyeli bir aileye bayram ziyaretinde bulundu. Sohbette ilginç diyaloglar yaşanırken Özdağ, aileye Suriye’ye dönüp dönmeyecekleri konusunda soru sordu.

İYİ Parti’den ayrılarak Zafer Partisini kuran Ümit Özdağ yaptığı açıklamalar ve ziyaretleri ile gündem olmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile cumhurbaşkanı adayı olarak ‘Mansur Yavaş’ı ilan eden ve Suriyeli mültecilere yönelik söylemleri ile siyasi kulisleri hareketlendiren Özdağ’dan ilginç bir ziyaret gerçekleştirildi.

ÖZDAĞ SURİYELİ AİLEYİ BAYRAMDA ZİYARET ETTİ

Özdağ, Bursa'da Suriyeli bir aileye bayram ziyaretinde bulundu. Partiden yapılan açıklamaya göre, Özdağ, bayram ziyaretinde bulunduğu aileyle bir süre sohbet etti. Suriyeli babaya nereden geldiklerini soran Özdağ, ailenin Suriye'de savaş başladıktan 5 sene sonra Halep'ten geldiğini öğrendi. Özdağ'ın Suriye'ye dönmek isteyip istemedikleri sorusu üzerine "Suriye'ye askere gitmek istemediği için dönmediğini" belirten Suriyeli baba, "Dönsek çok iyi olur, bizim toprağımız orada." dedi.

ÖZDAĞ: ESAD İLE GÖRÜŞECEĞİZ

Ümit Özdağ da "Zafer Partisi olarak Esad ile görüşeceğiz. Vatanlarınıza dönmeniz için çalışma yapacağız. Hangi köyden geldiyseniz o köye, kasabaya, şehre dönebilesiniz. Hakkınızda af çıktı, takibat olmayacak." ifadesini kullandı. Özdağ, daha sonra çocuklara bayram hediyesi vererek evden ayrıldı.

Ümit Özdağ Suriyeli aileyi ziyaret etti! İlginç diyaloglar yaşandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...