Tgrt Haber

Yeniden Refah Partisi İstanbul ve Ankara'da aday çıkaracak

Editör: Murat Makas / Kaynak: Türkiye
20 Ocak 2024 15:23 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 15:30
Yeniden Refah Partisi İstanbul ve Ankara'da aday çıkaracak
Yeniden Refah Partisi,İstanbul,Ankara

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, 31 Mart Yerel Seçimler için Ankara ve İstanbul'da aday çıkaracaklarını söyledi.

Siyasi Partiler 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri yaklaşırken aday çalışmalarını hızlandırdı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Türkiye Gazetesi YouTube kanalına Ankara ve İstanbul'da aday çıkaracaklarını söyledi.

"2 ÖNEMLİ ADAYIMIZLA YARIŞTAYIZ''

"İstanbul ve Ankara’da aday gösterecek misiniz?" sorusuna cevap veren Altınöz, "Evet göstereceğiz. İstanbul ve Ankara’da Türkiye’nin duyunca çok şaşıracağı, gerçekten Yeniden Refah Partisi çok doğru adaylarla bu seçim kampanyasında etkili bir süreç başlatıyor diyeceği 2 önemli adayımızla inşallah seçim yarışına katılmış olacağız" dedi.

AK PARTİ'NİN TEKLİFİNİ AÇIKLADI 

AK Parti'nin kendilerine yaptıkları teklifi de açıklayan Altınöz, "Biz AK Parti’den herhangi bir şey istemeyiz. AK Parti bizden talep eder bizde onu değerlendiririz. Bizim AK Parti’ye gidip de sizinle ittifak yapalım gibi bir teklifimiz olmadı. AK Parti yöneticileri bizimle yerel seçimlerde iş birliği yapmamızı istediler. Biz de tekliflerini dinledik. AK Parti bizden İstanbul, Ankara ve İzmir’de kendi adaylarını desteklememizi istedi. Bunun karşılığında da meclis üyeliği vermeyi teklif ettiler. Bizde bu teklifi uygun bulmadık. Teşkilatımıza anlatacağımız bir makul bir teklif olması gerektiğini söyledik. Sonrasında herhangi bir gelişme olmadı." ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi İstanbul ve Ankara'da aday çıkaracak

"BUNA ANCAK VATANDAŞIMIZ KARAR VERİR" 

Altınöz sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim siz bize bir ilçe verseniz sizi destekleriz gibi bir söylemimiz olamaz. AK Parti bize 1 değil 11 ilçe de verse biz bunu kabul etmeyiz. Zaten adaylarımızı tek tek ilan ediyoruz. Bizim ilçe isteyeceğimiz kurum AK Parti değil, vatandaşlarımızdır. Buna ancak vatandaşlarımız karar verir."

Kaynak: Türkiye
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan20 Ocak 2024 22:14

Çoook İsa etli olur olması gereken budur

Sonraki Haber Yükleniyor...