Tgrt Haber

YRP'den 'Ekrem İmamoğlu' iddiasına cevap: Bunu kim söylüyorsa gelsin...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Şubat 2024 13:11 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 13:20
YRP'den 'Ekrem İmamoğlu' iddiasına cevap: Bunu kim söylüyorsa gelsin...
,Seçim,Yerel seçim,CHP,

Yeniden Refah Partisi'nden, 'Ekrem İmamoğlu, Yeniden Refah’a aday çıkarmaması için ödeme yaptı' iddiasına cevap geldi. YRP'li Mehmet Altınöz, "İspata muhtaç tabii. İç siyasette dedikodu çok olur da bunu ispat etmek lazım" dedi.

Siyasi partilerin yerel seçim hazırlıkları hızla devam ederken ortaya atılan bazı iddialar gündeme de bomba gibi düşüyor. AK Parti ile ittifak yapmayacaklarını açıklayan Yeniden Refah Partisi'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan 30 milyon dolara yakın para aldığı iddialarına cevap geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'e "Özellikle sizin 'Hayır' cevabınızda İmamoğlu’ndan 25 milyon, 30 milyon dolar gibi bir reklam ya da sponsorluk aldığınız iddialarına cevap vermek ister misiniz?" sorusu yöneltildi. 

"BUNU KİM SÖYLÜYORSA GELSİN..."

Altınöz bu iddialara "İspata muhtaç tabii. İç siyasette dedikodu çok olur da bunu ispat etmek lazım. Bunu kim söylüyorsa gelsin canlı yayındayım. Kim yapmış bu konuşmayı? Bu parayı kim almış?" ifadeleriyle cevap verdi. 

YRP'den 'Ekrem İmamoğlu' iddiasına cevap: Bunu kim söylüyorsa gelsin... - 1. Resim

"İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞME OLMADI"

Bu süreçte Ekrem İmamoğlu ile hiç görüşmediğini belirten Altınöz, CHP'den de herhangi bir görüşme olmadığını ve görüşme talebinin de gelmediğini söyledi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...