Tgrt Haber

Kilolarınızdan uyurken kurtulun: Uyurken bile yağ yaktıran detoks suyu tarifi

19 Mart 2022 17:33 - Güncelleme : 19 Mart 2022 17:40
Kilolarınızdan uyurken kurtulun: Uyurken bile yağ yaktıran detoks suyu tarifi

Fazla yağlarından bir türlü kurtulamıyorsanız sizler için muhteşem bir önerimiz var: Uyurken bile yağ yaktıran detoks suyu! Detoks suyunun yağ yakmada inanılmaz etkileri olduğunu hepimiz biliyoruz. Vücuttaki zararlı yağları yakmaya birebir detoks suları kilo vermenin en sağlıklı yollarından birisi. Peki uyurken bile yağ yakan detoks suyu nasıl yapılır? İşte İşte yağlarınızı uyurken eriten detoks suyu tarifi….

Kilo vermek bir kabusa dönüştüyse ve fazla yağlarınızdan kurtulmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Birçok kişinin kilolarıyla başı dertte. Peki fazla yağlarınızdan uyurken bile kurtulabileceğinizi hiç düşündünüz mü? "Uyurken nasıl yağ yakılır?" dediğinizi duyar gibiyiz. Evet evet yanlış duymadınız.. İşte kilo verme sürecini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmek isteyenler için yağ yakımı hızlandıran muhteşem bir tarif: Uyurken bile yağ yaktıran detoks suyu tarifi

GECE UYURKEN YAĞ YAKAN KÜR TARİFİ

Bu karışımı yatmadan önce içmek vücudunuzu uyarır ve yağ yakmasına yol açar.

Malzemeler:

  • 1 demet maydanoz
  • 1 limon
  • 1 yemek kaşığı elma sirkesi
  • 1 çay kaşığı bal veya zencefil
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 2 su bardağı su

Tek yapmanız gereken, bu malzemeleri bir karıştırıcıya koymak ve gece uyumadan önce bu detoks etkisi yaratan karışımı tüketmek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...