Tgrt Haber

Prof. Saraçoğlu cildinizi bebek gibi yapan besini açıklıyor: Kısa sürede gözenekten, lekeden ve akneden eser kalmıyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Nisan 2023 15:51 - Güncelleme : 15 Nisan 2023 17:03
Prof. Saraçoğlu cildinizi bebek gibi yapan besini açıklıyor: Kısa sürede gözenekten, lekeden ve akneden eser kalmıyor!
sağlık,mısır,cilt sağlığı

Cilt sorunu yaşayan birçok insanın çeşitli krem ve serumlarda aradığı şifayı tek bir besinden kısa sürede elde etmek mümkün. Çünkü cildi uzun vadede düzeltecek tek şey içerden beslemektir. Özellikle sorun olan leke, geniş gözenek ve sivilce problemleri için bitkilerin uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, şifa dolu besin tavsiyesinde bulunuyor.

Sağlıklı bir vücut için dikkat edilmesi gereken ilk nokta cildimizdir. Çünkü cilt, vücuda doğrudan giren zararlı bakteri ya da mikroplardan insanı koruyarak bariyer görevi görür. Cildi korumanın ise en iyi yolu doğru besinlerle içerden beslemektir. Krem, serum gibi dışardan etki eden karışımlar geçici çözüm sunacağı gibi her zaman iyi sonuçlar da vermeyebilir.

Sivilce, siyah nokta, geniş gözenekleri ortadan kaldıran en etkili besin hakkında Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, altın değerinde tavsiyede bulundu. Ünlü Profesör, mısırın cildi adeta bebek gibi yaptığını, Karadeniz yöresindeki insanların ciltlerinin iyi olmasının sebebinin ise mısır ekmeği tüketmek olduğunu bildiriyor.

Prof. Saraçoğlu cildinizi bebek gibi yapan besini açıklıyor: Kısa sürede gözenekten, lekeden ve akneden eser kalmıyor!

KAYMAK GİBİ BİR CİLT İÇİN MISIR TÜKETİN!

Bitki, sebze, meyve ve her türlü besin hakkında derin bilgileriyle vatandaşa bilgi veren ünlü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, şu ifadelere yer veriyor: “Cilt sağlığınız için mısır, bulunmaz bir nimettir. Haşlanmış katkısız konserve mısır tüketebilirsiniz. İri gözenekli cildi olanlar gözeneklerin küçülmesini istiyorsanız, sivilcelerden kurtulmak istiyorsanız mısır tüketmelisiniz. Özellikle Karadeniz bölgesinde yetişen mısırlar cilt için şifadır. Mısırın suyunu ve püskülünü ise sakın atmayın. Mısırın püskülünü 4 dakika suda kaynatın ve ısırgan otu ilave edip bir 4 dakika daha kaynatın. Romatizma hastaları bu kürü her gün tüketirseniz hastalığınız önemli ölçüde iyileşecektir. Çünkü romatizma hastalarına en iyi gelen mısır püskülüdür.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...