Tgrt Haber

Son dakika! ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
28 May 2023 23:58 - Güncelleme : 29 May 2023 00:37
Son dakika! ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti
Bıden,seçim,tebrik,Erdoğan

Son dakika haberi: ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı seçimlerini yüzde 52'yle zaferle kazanan recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti. ABD Başkanı Joe Biden, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ederiz" dedi. 

ABD Başkanı Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim zaferi için tebrik etti. Biden sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ederiz" dedi. 

Biden sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ederim. NATO müttefikleri olarak ikili meselelerde ve paylaşılan küresel zorluklarda birlikte çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyorum" diye konuştu. 

https://twitter.com/POTUS/status/1662924393524129799

ESKİ BAŞKAN DA TEBRİK ETTİ 

Eski ABD Başkanı Trump, Erdoğan'ın başarısını "büyük ve hak edilmiş zafer" şeklinde nitelendirirken "Ülkesini ve müthiş milletini ne kadar sevdiğini kendisinden öğrendim" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmetçik 29 Mayıs 2023 09:19

Bukemediginiz eli öpeceksiniz. Inadına reis.

Sonraki Haber Yükleniyor...