Tgrt Haber

Ali Babacan'dan 'Fatih Terim'li seçim değerlendirmesi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2023 22:05 - Güncelleme : 15 May 2023 22:25
Ali Babacan,Erdoğan,Kılıçdaroğlu,seçim,sandık

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Mayıs seçimlerinin ardında ilk kez konuştu. Babacan, "Fatih Terim'in meşhur bir lafı vardır; takımı 8 puan gerideyken, "8 de kapanır, 18 de kapanır" demişti. Ve takımı o sezon şampiyon yapmıştı. Ben de diyorum ki, 2.5 de kapanır, 12.5 da" diyerek ikinci tur için umutlu olduğunu söyledi. 

14 Mayıs’ta seçimi için milyonlarca seçmen sandık başına gitti. Seçimi aldığı yüzde 49,5 oyla önde tamamlayan Erdoğan'ı en yakın rakibi Kılıçdaroğlu, yüzde 44,89 takip etti. Seçimlerin ardından gözler liderlere çevrilirken seçime CHP listelerinden giren DEVA Partisi lideri Babacan'dan açıklama geldi. 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 14 Mayıs Seçimleri'ne ilişkin yaptığı değerlendirmede, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yalnız bırakmayacaklarını söyledi.  

FATİH TERİMLİ HATIRLATMA

"Şimdi zaman mahalleler arasındaki duvarları yok etme zamanı" diyen Babacan Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in tarihe geçen sözünü hatırlattı.

Babacan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Fatih Terim'in meşhur bir lafı vardır; takımı 8 puan gerideyken, "8 de kapanır, 18 de kapanır" demişti. Ve takımı o sezon şampiyon yapmıştı. Ben de diyorum ki, 2.5 de kapanır, 12.5 da" dedi.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Veysel Şahin 16 Mayıs 2023 06:08

Ben sana hakkımı helal etmiyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...