Tgrt Haber

Bahçeli'ye kabineden rakip! Osmaniye'de AK Parti ile MHP karşı karşıya geliyor

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
09 Nisan 2023 15:41 - Güncelleme : 09 Nisan 2023 16:09
Bahçeli,Derya Yanık,MHP,Osmaniye

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'de AK Parti'nin adayı olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'la yarışacak.

Türkiye 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimine gidecek ve milletvekilleri de belli olacak. Bu kapsamda partilerin milletvekili listeleri de netleşmeye devam ediyor. 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti yenilenmiş bir kadroyla seçmen karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hangi ismin, hangi bölgeden listeye girdiği merak edilirken Cumhur İttifakı'ndan AK Parti ile MHP, Osmaniye'de karşı karşıya geldi.

BAKAN DERYA YANIK OSMANİYE'DEN ADAY!

Milletvekili aday listesi şekillenen AK Parti'de, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Osmaniye'de 1. sıradan aday olarak gösterildi.

Bahçeli'ye kabineden rakip! Osmaniye'de AK Parti ile MHP karşı karşıya geliyor

BAHÇELİ İLE KARŞI KARŞIYA!

Ortak listeyle seçime girmek yerine partisinin kendi logosuyla seçime girmeye karar veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de memleketi Osmaniye'de 1. sıradan aday oldu. Bu durumda Bakan Derya Yanık’ın Osmaniye’den aday olması, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin karşısına çıkacağı anlamına geliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...