Tgrt Haber

CHP'li Özgür Özel'in 3 yıl önceki sözleri gündem oldu! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2023 21:07 - Güncelleme : 31 May 2023 21:15
Özgür Özel,CHP

Türkiye seçim gündemini geride bırakmaya hazırlanırken CHP'de ise sular durulmuyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 3 yıl önce verdiği bir mülakkata "Cumhuriyetin 100. yılında Tayyip Erdoğan'a bıraktıktan sonra demek ki yapamıyorsunuz demektir" sözleri sosyal medyada yeniden dolaşıma girdi. Özel'in konuşmasını dinleyen kullanıcılar, istifaya davet etti. 

Aldığı seçim sonuçlarıyla hem Meclis'te çoğunluk oluşturamayan hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybeden CHP'de kriz bitmek bilmiyor. Seçim sonuçlarıyla sarsılan CHP'de bu sefer de hedefte CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel var. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in 1 Ekim 2020 tarihli bir mülakatı sosyal medyada yeniden gündem oldu. 

"KAYBEDERSENİZ ZATEN OLMAMALISINIZ"

Özel buradaki konuşmasında, "Belki birilerinin siyasete girdiği yaşta siyasetten çekilmeyi hayal ediyorum. Bunun içinde belki bir sonraki seçimde milletvekili adayı olmamakla bu zaten iyi çözümdür. Kazanırsa yoksunuzdur kaybederseniz zaten olmamalısınız artık yani. Cumhuriyetin 100. yılında Tayyip Erdoğan'a bıraktıktan sora demek ki yapamıyorsunuz" sözlerini sarf etti. 

"MİLLETİMİZDEN YETKİ ALARAK GELDİM"

Grup Başkanlığı’na aday olup olmadığına ilişkin soruya Özel, “Ben bu süreçte milletimizden yetki alarak geldim, adayım. Eğer bir başkan adayımız olursa şu anda bir başka adayımız yok ama bir başka aday olacak olursa da burada seçimle yapma kararındayız” cevabını verdi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Eşref 1 Haziran 2023 15:26

özgür,

Sonraki Haber Yükleniyor...