Tgrt Haber

Son dakika! Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İnce göndermesi: Yarın ortaya çıkar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2023 17:10 - Güncelleme : 11 May 2023 19:45
Son dakika,Cumhurbaşkanı Erdoğan,Seçim,Muharrem İnce,Kemal Kılıçdaroğlu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, adaylığından çekildiğini duyuran Muharrem İnce üzerinden Mİllet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına kasetle geldiğini hatırlatan Erdoğan, "Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı. Nasıl bıraktı? O da herhalde yarın bilemediniz cumartesi günü ortaya çıkar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Sincan'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. FETÖ’cülerin kendisine sahte videolarla iftara attığını ve algı operasyonu yaptığını dile getirerek adaylıktan çekildiğini duyuran Muharrem İnce hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına kasetle geldiğini hatırlatan Erdoğan, "Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı. Nasıl bıraktı? O da herhalde yarın bilemediniz cumartesi günü ortaya çıkar" dedi.

"BAY BAY KEMAL'E FIRILDAK DA DİYEBİLİRİZ"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Biz Sincan'ı çok seviyoruz. Bu ne muhteşem bir ilgi. Altındağ'dan geldik, Pursaklar'dan aynı şekilde. Birbirinden yarış var. Şimdi geldik Sincan'a 135 bin. Maşallah. Bay Bay Kemal kasetle geldi. Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı. Nasıl bıraktı? O da herhalde yarın bilemediniz cumartesi günü ortaya çıkar. Bundan sonra Bay Bay Kemal'e fırıldak da diyebiliriz. 

"KANDİL'DEKİ TERÖRİSTLER TALİMAT VERİYOR"

Bu tarih insanımıza kurulan sinsi tuzakları bir kez daha bozma tarihidir. Ankaramıza tarih yazmak yakışır. Kandil'deki teröristler talimat veriyor. Bunlar ile el ele omuz omuza yürüyorlar mı? Bay Bay Kemal ve avanesini pazar günü sandıklara gömüyor muyuz? 

"14 MAYIS DEMOKRASİ ŞÖLENİMİZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN"

Pazar gününe kadar çok çalışmamız lazım. 14 Mayıs demokrasi şölenimiz şimdiden hayırlı olsun. Balkon konuşmasına hazır mıyız? Öyleyse çok çalışalım. Biz bu ülkedeki 85 milyonun tamamını seviyoruz.

Yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz, ayrım yok. 81 vilayetimizin her karışına kazandırdığımız eser ve hizmetimizle bunun ispatını yaptık. Okul yaptık, yurt yaptık, üniversiteler açtık, hastaneler yaptık. Şehir hastaneleri ile dünyada çığır açtık. Konut, altyapı, millet bahçesi yaptık. Şehirlerimizin çehresini değiştirdik. Kendi doğal gazımızı petrolümüzü çıkardık.

Son dakika! Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İnce göndermesi: Yarın ortaya çıkar

"ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARARIYOR"

Terör örgütlerini sınırlarımız içinde bitirdik. Cudi'de bunları gömdük mü? Gabar'da gömdük mü? Besler Deresi'nde gömdük mü? Terör örgütünü gömmeye devam edeceğiz. Şu an terör örgütü ile yürüyen Bay Bay Kemal'e pazar günü dersini vermek gerekiyor. Hepsi birbirine bakıyor. Üzüm üzüme bakarak kararıyor. Benim milletim bunları yutmayacak. Biz şimdi şehir hastanelerimiz yaptık. Sincan'a devlet hastanesini de yaptık mı? 

"FETÖ YÖNTEMLERİ İŞ BAŞINDA"

Şimdi bize öyle bir hırsla saldırıyorlar ki hadi bizi geçtim, daha düne kadar kendileri ile birlikte olanlara bile acımıyorlar. Dün kasetle genel başkanlık koltuğuna getirilenler, bugün aynı yöntemle cumhurbaşkanlığına atanmaya çalışıyor. Bir adayı geri çekilmeye mecbur bıraktılar. FETÖ yöntemleri yine iş başında. Ülkemizde siyasetin seviyesinin bu kadar düşürülmesine gönlüm razı değil. Sen kasetle geldin, bunu biliyoruz. Benim milletim bu kez seni kasetle ya da CD ile bir yerlere getirmeyecek. Sana bay bay diyecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...