Tgrt Haber

İYİ Parti'den istifasını veren Yavuz Ağıralioğlu'na sert tepki! 'El kaldıran sendin, ne oldu?'

28 Mart 2023 21:10 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 00:00
Ağıralioğlu,İYİ Parti,istifa

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itirazıyla gündeme gelen İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun istifa kararı sonra partiden ilk tepki geldi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, "Divan da senin de olduğun ortamda altılı masaya tekrar dönülmemesi konusunda ben görüş bildirirken, sen masaya dönülmesi konusunda EL KALDIRAN’dın şimdi ne oldu?" dedi. 

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, yarın partisinin genel başkanı Meral Akşener'le görüşüp istifa edeceğini bildirmesi üzerine İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ağıralioğlu ile olan toplantısını iptal etti. 

İstifa dilekçesi ortaya çıkan Ağıralioğlu, "Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum" diyerek partisinden ayrıldı.

İYİ Parti'den istifasını veren Yavuz Ağıralioğlu'na sert tepki! 'El kaldıran sendin, ne oldu?' 

İYİ PARTİ'DEN SERT TEPKİ 

Konu üzerine açıklama yapan İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı ve Genel İdare Kurulu ve Kurucular Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, sosyal medya hesabından Ağıarlioğlu'na yüklendi. 

Parti Divan Kurulu'nda 6'lı masaya geri dönülmesi konusunda Ağıarlioğlu'nun el kaldırdığını iddia eden Uz, "Sormam gereken soru şu; Ağıarlioğlu hatırlarsın sanırım. Divan da seninde olduğun ortamda altılı masaya tekrar dönülmemesi konusunda ben görüş bildirirken, sen masaya dönülmesi konusunda EL KALDIRAN’dın şimdi ne oldu?" ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/ridvanuz17/status/1640769341388980225

NE OLMUŞTU?

Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz günlerde TBMM'de yaptığı basın açıklamasında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı belirleme yöntemine tepki göstermişti.

Ağıralioğlu, "Meral Akşener'in tahammül ederek bütün bu süreçlerin içerisinde bugüne getirdiği mücadelede kendisine pusu kurulmasından rahatsızız" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına değil, adaylığının dayatılmasına karşı olduğunu belirten Ağıralioğlu, "HDP aday çıkarmayacağını açıkladı. Söylüyorum ki HDP'nin olduğu bir denklemde biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız" demişti. 

Ağıralioğlu son olarak Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini söylemişti.  

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...