Tgrt Haber

Mehmet Şimşek Batman mitingi ile sahaya tekrar indi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
10 May 2023 18:20 - Güncelleme : 10 May 2023 18:31
Mehmet Şimşek Batman mitingi ile sahaya tekrar indi!
batman,mehmet şimşek,miting

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Batman mitingine eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katılım sağladı. Sahaya inen ve AK Partili bazı isimler ile fotoğraf çektiren Şimşek mitinge katıldı, ancak kürsüye ise çıkmadı.

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 4 gün kalan kritik seçimler öncesinde partiler çalışmalarını sürdürürken adaylar da seçmenlere vaatlerini dile getiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünün ilk mitingini Batman’da gerçekleştirdi. Yoğun katılım ile gerçekleştiren mitingde dikkat çeken bir ayrıntı objektiflere yansıdı.

MİTİNG ÖNCESİ FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

TGRT Haber'in elde ettiği bilgiye göre Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sahaya inerek Erdoğan’ın Batman mitingine katılım sağladı. Miting öncesinde eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'la bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

Mehmet Şimşek Batman mitingi ile sahaya tekrar indi!

ESKİ YENİ BİR ARADA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Batman'da Necat Nasıroğlu Külliyesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Törene, eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ile eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de katıldı.

Mehmet Şimşek Batman mitingi ile sahaya tekrar indi!

ERDOĞAN SİNYALİ VERMİŞTİ…

Cumhur İttifakı’nın seçimi kazanması durumunda ekonomi kadrosunda olması kulislerde yüksek sesle konuşulurken Erdoğan’ın da geçtiğimiz günlerde katıldığı programda söylediği ifadeler tekrar gündem oldu. Hatırlanacağı üzere Erdoğan, “Mehmet Şimşek kardeşimizin koordinasyonunda bir ekip bu doğrultuda hazırlıkla yapıyor” demişti.

Mart ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Merkezi'nde görüşme yapmıştı. Görüşmeye dair açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Mehmet Şimşek aktif siyasete dönmeyi düşünmüyor. Kendisi her konuda destek vermeye hazır olduğunu söyledi." demişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...