Tgrt Haber

MHP lideri Bahçeli'den 'İç savaş' söylemlerine sert tepki: Kefenlerini alıp gelsinler

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
13 May 2023 14:30 - Güncelleme : 13 May 2023 16:11
Devlet Bahçeli,Kemal Kılıçdaroğlu,Selahattin Demirtaş

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temasıyla Burdur'da açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar' diyenler, yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını alıp gelmelidir" diyerek sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temasıyla Burdur'da vatandaşlara seslendi. Bahçeli, ''iç savaş'' söylemlerine sert tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

Bizim terk edecek bir vatanımız yoktur. Bizim çizilecek bir sınırımız, bölünecek bir ülkemiz yoktur. 14 Mayıs'ta sağlam iradeyle Türkiye'nin Yüzyılı'nın ilk adımını atacağız. Bu ülkeyi sevmek yürek ister.

"YARIN, KILIÇDAROĞLU VE ZİLLET İTTİFAKI KAYBEDECEK"

Yarın fitneciler, kötüler, şeytani planlar, sahte demokratlar, sipariş anketler ahlaksızlar, teröristler, karanlık senaristler kaybedecektir. Kemal Kılıçdaroğlu, sözde yardımcıları ve Zillet İttifak'ı Allah'ın izniyle kaybedecektir. Buna karşılık Türkiye kazanacaktır.

"KILIÇDAROĞLU SEN İNKAR ETSEN DE DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR"

Zillet İttifak'ı gayri ahlaki tutumunu sürdürmektedir. Yalan ve yıkım bunlardadır. Kılıçdaroğlu sen inkar etsen de Selahattin Demirtaş terörist, HDP bölücü, Osman Kavala Sorosçudur.

"KEFENLERİNİ YANLARINDA GETİRSİNLER"

"Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar" diyenler, yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını alıp gelmelidir. Bu ittifak abesle direnişini gayriahlaki tutumunu sürdürmektedir. Yalan, yıkım bunlardadır. Ülkesine sırt dönmüş, milletine yüz çevirmiş iki yüzlü bir muhalefet anlayışı vardır. Sen inkar etsen de Selahattin Demirtaş teröristtir. Ortağın HDP bölücüdür.

14 MAYIS 2023 SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Temel Aglan 13 Mayıs 2023 15:05

Yarın cumhuriyet vatan Atatürk kazanacak millet ittifakı kazanacak

Halil13 Mayıs 2023 15:00

Sayın Devlet bahçeli sonuna kadar yanınızdayız.

Sonraki Haber Yükleniyor...