Tgrt Haber

Muharrem İnce'den kaset iddialarına sert cevap: Alçaklıktır, şerefsizliktir

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
10 May 2023 23:04 - Güncelleme : 10 May 2023 23:28
Muharrem İnce'den kaset iddialarına sert cevap: Alçaklıktır, şerefsizliktir
Muharrem İnce,kaset,Memleket Partisi

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, hakkındaki kaset iddialarına ilişkin Twitter hesabından çok sert tepki gösterdi. "Ortada gerçek bir dekont yokken, gerçek bir kaset yokken, gerçek bir jeep yokken; bunları varmış gibi göstermek alçaklıktır, şerefsizliktir" diyen İnce, yapılanların kumpasçılara hizmet etmeyle eşdeğer olduğunu söyledi. 

Türkiye'de milyonlarca seçmen 14 Mayıs'ta sandık başına gidip oyunu kullanacak. 4 gün sonra gerçekleştirilecek olan seçimlerde olan seçimlerde Türk halkı Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili tercihini yapacak. Kritik seçimler öncesinde ittifakların çalışmaları hız kesmeden devam ederken ortaya atılan 'kaset' iddiaları ise gündem bomba gibi düştü. 

"ALÇAKLIK, SEREFSİZLİK"

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada kaset iddiaları hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İnce, iddialara sert tepki gösterirken, "Ortada gerçek bir dekont yokken, gerçek bir kaset yokken, gerçek bir jeep yokken; bunları varmış gibi göstermek alçaklıktır, şerefsizliktir. Olmayan bir kaset ile ilgili 'özel hayatın gizliliği' veya 'ister gerçek olsun, ister sahte' değerlendirmesi yapmak kumpasçılara hizmet etmektir" ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/vekilince/status/1656376095061561357

SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDI 

İnce konu hakkında attığı bir önceki tweet'inde ise  "45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim" demişti. 

https://twitter.com/vekilince/status/1656297201495326722

KILIÇDAROĞLU DA ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

Söz konusu iddialarla hakkında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da açıklama geldi. Gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşan Kılıçdaroğlu, "Bu operasyoncu pislikleri Türkiye gündeminden çıkartmalıyız. Bu montajlarla uğraşanları çöpe atmamız lazım. Şantajcılara, montajcılara lanet olsun. Hepsi istihbarat örgütlerinin eline düşmüşler, canları cehenneme" dedi. 

İBRAHİM KALIN: KAMU DAVASI AÇILMALI 

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, İnce hakkındaki kaset iddialarıyla ilgili CNN Türk'te açıklamalarda bulundu. Kalın, "Muharrem İnce'nin son derece haklı bir serzenişi var. Savcılarla ilgili duruma ben bir şey diyemem. Kamu davası açılıyorsa açmalılar" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...