Tgrt Haber

Sinan Oğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Biden' benzetmesi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Habertürk
12 May 2023 06:25 - Güncelleme : 12 May 2023 06:38
sinan oğan,kemal kılıçdaroğlu,seçim

Son dakika haberi: ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, katıldığı televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaşına dikkat çekerek gündem olacak sözler kullandı.

14 Mayıs’taki kritik seçimlere sadece 2 gün kaldı. Türkiye kurulacak olan sandıklar gerek Cumhurbaşkanı gerek ise 28.Dönem Milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı adayları yaptıkları miting ve katıldıkları televizyon programları ile seçmene vaatlerini anlatıyor. Hakkında adaylıktan çekilecek iddiaları ortaya atılan ve sert sözlerle bunu yalanlayan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın sorularını cevapladı.

SİNAN OĞAN’DAN KILIÇDAROĞLU’NA YAŞ GÖNDERMESİ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaşına dikkat çeken gündem olacak ifadeler kullandı. Vatandaşların oy verirken düşünmesi gerektiğini vurgulayan Oğan, “Kılıçdaroğlu 75 yaşında, seçilse 5 yıl sonra 80 yaşında olacak. Şirketiniz olsa, 75 yaşında birisi müracaat etse, şirketinizi ona teslim eder miydiniz?” dedi. 

ABD Başkanı Biden'ın hava ile tokalaşmasına atıfta bulunan Oğan sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı;

Alıp orayı teslim ederler mi? Bütün imkanları ona tahsis ederler mi? Al bu şirketin bütün sorumluluğu sende derler mi? Demez kimse. Ben Türkiye'de kimsenin 75-80 yaşındaki birine şirketini teslim edeceğini düşünmüyorum.

Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...