Tgrt Haber

Ahmet Nur Çebi'den adaylık kararı: Yönetimde değişikliğe gidecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 Ekim 2023 11:42 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 11:55
Ahmet Nur Çebi'den adaylık kararı: Yönetimde değişikliğe gidecek
Ahmet Nur Çebi,Beşiktaş,Aday

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, adaylık konusunda kesin kararını vermedi. Çebi, yönetimden 6-7 ismi değiştirerek yeniden aday olmayı düşünüyor.

Beşiktaş'ta olağanüstü genel kurul kararının ardından gözler Başkan Ahmet Nur Çebi'de... Çebi'nin seçime girip girmeyeceği merak edilen konuların başında geliyordu. Çebi'nin ne kadar vereceğiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Başkan'ın düşüncesi ise mevcut yönetim kurulundan en az 6-7 ismi değiştirerek adaylığını koymak üzerine kuruldu. Çebi, gelecek hafta düzenleyeceği basın toplantısına kadar kararını netleştirecek.

"ŞU ANDA ÇOK YORGUNUM"

Siyah-beyazlı kulüpte olağanüstü kongre kasım sonu ya da aralık ayının başında yapılacak. Bu arada Ahmet Nur Çebi kendisine, "Aday olacak mısınız? Ne yapacaksınız?" sorusuna, "Şu anda çok yorgunum. Bir yorum yapmak istemiyorum" cevabı verdi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...