Tgrt Haber

Ali Koç duyurdu! '8+3 kuralı' devam edecek 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Temmuz 2023 19:52 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 20:02
Ali Koç duyurdu! '8+3 kuralı' devam edecek 
Ali Koç,yabancı,kural,TFF,futbol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ali Koç, başkanlığa devam edeceğini söylerken Süper Lig'deki yabancı kuralı hakkında da bilgi verdi. 

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Koç yaptığı açıklamada, "Kulüpler Birliği'nin teveccühü olarak görevime bir sene daha devam edeceğim" derken mevcut yabancı kuralının devam edeceğini söyledi. 

Gündeme gelen '9+2' kuralı hakında bilgi veren Koç, "9+2 nasıl gündeme geldi anlamış değiliz. 8+3 devam ediyor. Hedefimiz geçen sezonun devre arasına kadar 5 yıllık kuralı devreye sokmaktı ama olmadı. Şimdi hedefimiz Aralık ayına kadar son karar verilip bu tartışmaların 5 yıllığına rafa kalkması" dedi. 

Ali Koç ayrıca, "Türki Cumhuriyet'teki oyuncular, Türk pasaportu olan oyuncular için rica ettik yürürlüğe soktular. Her istediğimiz oluyor mu, hayır! Taleplere göre TFF elinden geldiği gibi karşılık veriyor" ifadelerini kullandı. 

"AKLIMIZDAN GEÇMEYEN OYUNCULAR YAZILIYOR"

Transfer için de konuşan Ali Koç, "Aklımızın ucundan geçmeyen isimler dolanıyor. Biz de bazen acaba bizim yerimize başka biri mi pazarlık yapıyor diye merak ediyorum." şeklinde konuştu. 

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...