Tgrt Haber

Ali Koç Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararını açıkladı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
02 Nisan 2024 21:16 - Güncelleme : 02 Nisan 2024 22:41
Ali Koç Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararını açıkladı

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Süper Kupa ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu. İşte Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararı...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurulda flaş açıklamada bulundu. Başkan Koç, ligden çekilme ve Galatasaray ile Şanlıurfa'da oynanması planlanan Süper Kupa finaliyle ilgili önemli ifadeler kullandı..

İşte Ali Koç'un Süper Kupa Açıklaması:

"Burada iki opsiyonumuz var. Biri hiç çıkmamak. İkinci opsiyonumuz U19 takımıyla çıkmak. Bu görüş sürecinde radikal bir tepki olacaksa Süper Kupa'yla başlamalıyız dendi. Ben buna arkadaşlarımla beraber sonuna kadar katılıyorum. İlkesel sebeplerle katılıyorum. Ülke puanı, vatan millet sakarya diyeceksin, helal olsun diyeceksin, ondan sonra da 'rakibiniz kabul etmedi' diyeceksin.

SÜPER KUPA İÇİN 2 OPSİYON

Bir karar vermeliyiz, Süper Kupa maçına hiç çıkmama veya U19'la çıkma. Süper Kupa'ya çıkmazsan Türkiye Kupası ve Süper Kupa'ya katılamama. Yöneticilere 1-3 yıl hak mahrumiyeti, bizi yakalamışken bırakmazlar. Mali açıdan çok büyük bir bedeli var mı, bilmiyoruz. Geliri yok, onu biliyoruz. Bütün organizasyon için yapılan masrafları karşılamak zorundayız. Süper Kupa maçına U19 ile çıkma opsiyonunu sizlere soracağız.

Ali Koç Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararını açıkladı - 1. Resim

Bir diğer opsiyonumuz önümüzdeki sezon Türkiye Kupası'na katılmama. En az 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmamız gerektiği düşüncesindeyiz. Bir karar vermeliyiz. Süper Kupa'ya çıkmazsan Türkiye Kupası ve Süper Kupa'ya kalamıyorsunuz. problem değil. Daha önemlisi 3 ay ile 1 yıl arası hak mahrumiyeti var. Herhalde bizi yakalamışken bırakmazlar. Mali açıdan çok büyük bir bedeli var mı, bilmiyoruz. Geliri yok onu biliyoruz. Bütün organizasyon için yapılan masrafları karşılamak zorundayız.

Faili meçhul olay çözülene kadar Trabzon deplasmanına gitmeyelim opsiyonu var. Bu opsiyon aklımıza yatıyor ama sadece 3 puan değil 6 puan eksiliyor. Yarışı etkiler. Yine U-19'la gidelim fikri var.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...