Tgrt Haber

Beşiktaşlıları heyecanlandıracak paylaşım: Anderson Talisca transfer ateşini yaktı

12 Nisan 2022 09:43 - Güncelleme : 12 Nisan 2022 09:51
Beşiktaş'ta Anderson Talisca sesleri yükseldi.

Süper Lig'e dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'dan Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıracak paylaşım geldi.

Beşiktaş'ta Anderson Talisca sesleri yükseldi.

Teknik Direktörlük koltuğuna Valerien İsmael’i getiren Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması sürüyor. Transfer çalışmalarına hız veren siyah-beyazlılarda liste belirleniyor. Beşiktaş; Alexander Sörloth, Atakan Karazor ve Can Bozdoğan için resmi temaslara başlıyor.

KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Kendi evinde Alanyaspor’u 4-1 yenerek çıkışını sürdürmek isteyen Beşiktaş’ta taraftarı heyecanlandıracak yeni gelişme yaşandı. Anderson Talisca'nın yeniden Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu. Brezilyalı oyuncudan sosyal medyada kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Beşiktaş forması giydiği dönemdeki bir maçta attığı golü Instagram hikayesinde paylaşan Talisca, siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Beşiktaşlıları heyecanlandıracak paylaşım: Anderson Talisca transfer ateşini yaktı

''TRANSFER ATEŞİNİ YAKTI''

Fotomaç'ın haberine göre; Brezilyalı yıldızın bu paylaşımı, Beşiktaşlı taraftarlar tarafından "Transfer ateşini yaktı, sezon sonu bize geliyor" şeklinde yorumlandı.

Geçen dönemlerde Beşiktaş forması giyen yıldız oyuncu Anderson Talisca Fenerbahçe ile anılıyordu. Fenerbahçe, takımın başına eski hocası İsmail Kartal'ı getirmesinin ardından vites artırdı. Peş peşe gelen galibiyetlerin ardından Galatasaray derbisinde de gülen taraf olan sarı lacivertlilerin Talisca ile anlaştığı iddia edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...