Tgrt Haber

Arabistan futbolunda yaprak dökümü! Benzema'dan sonra bir yıldız daha yolcu

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
31 Aralık 2023 21:08 - Güncelleme : 31 Aralık 2023 21:32
Arabistan futbolunda yaprak dökümü! Benzema'dan sonra bir yıldız daha yolcu
,Suudi Arabistan

Sezon başında astronomik maaş tekliflerini kabul ederek Suudi Arabistan'ın yolunu tutan Karim Benzema'nın ardından Roberto Firmino'nun da ayrılık kararı aldığı ve Süper Lig'den talipleri olduğu öne sürüldü.

Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'da forma giyen Fransız yıldız Karim Benzema'nın, idmanlara çıkmamasının ardından ülkeyi terk ettiği öne sürülürken, bir flaş haber daha geldi.

Liverpool'dan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli'ye transfer olan Roberto Firmino da umduğunu bulamadı.

BENZEMA’DAN SONRA FİRMİNO DA YOLCU

Adaptasyon problemi yaşayan 32 yaşındaki forvet Roberto Firmino'nun ara transfer döneminde Al Ahli'den ayrılmak istediği belirtildi.

32 YAŞINDAKİ OYUNCU İÇİN PREMİER LİG İDDİASI

Roberto Firmino'ya Premier Lig ve Bundesliga'dan talipler olduğu öğrenilirken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınından Talk Sport'un haberine göre; 32 yaşındaki forvet için Premier Lig'den Sheffield United harekete geçti.

FİRMİNO, SÜPER LİG TAKIMLARIYLA DA ANILIYOR

Brezilyalı santrfor için Türkiye'den 2 kulübün daha ilgi gösterdiği kaydedildi. Al Ahli'den ayrılması beklenen Roberto Firmino için Suudi Arabistan'dan Al Shabab, Al Fateh ve Al Ettifaq'ın da devrede olduğu aktarıldı. Brezilyalı forvetin kulübü Al Ahli'nin Hoffenheim'a kiralanmasına sıcak baktığı kaydedildi.

FİRMİNO'NUN AL AHLİ PERFORMANSI

Roberto Firmino, sezon başında imza attığı Al Ahli'de 19 maçta forma şansı buldu. 32 yaşındaki forvet bu karşılaşmalarda 3 gol sevinci yaşadı. Brezilyalı santrfor aynı süreçte 3 asist üretti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...